3 800 Ft/felnőtt - TUTANHAMON – Rejtélye és Kincsei kiállítás
Érvényes: 2020.08.28 - 2020.10.31
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása
A TUTANHAMON – Rejtélye és Kincsei kiállítás életre szóló élményt és betekintést kínál Önnek az ókori Egyiptomot kutató régészet világába. Induljon el erre a fantasztikus utazásra, és fedezze fel a fáraó sírkamráit és kincseit, pontosan úgy, ahogy Howard Carter 1922-ben tette. Majdnem 100 évvel a szenzációs feltárás után, a TUTANHAMON – Rejtélye és Kincsei kiállítás egyedi módon mutatja be a felfedezés történetét. 2000 nm2-en több, mint 1000 kiállítási tárgy, grafika, videók, és ingyenes audioguide várja a látogatókat egy olyan kiállításon, amit már több, mint 6 millióan néztek meg, miközben bejárta Zürichet, Dublint, Brüsszelt, Madridot, Szöult és Párizst.

Budapestre érkezett a világon kategóriájában első helyen emlegetett régészeti rekonstrukciós kiállítás, a Tutanhamon rejtélye és kincsei. A kiállítás egyedülálló betekintést kínál az ókori Egyiptomot lenyűgöző világába, rabul ejtve kicsiket és nagyokat. Majdnem 100 évvel a szenzációs feltárás után, a kiállítás különleges módon mutatja be a legendás sírkamrát: 2000 nm2-en több mint 1000 kiállítási tárgy, grafika, várja a látogatókat olyan elrendezésbe, ahogyan arra rátaláltak 1922-ben A különleges kiállítás során videók és ingyenes audioguide segít, hogy még intenzívebben átélhessük az izgalmas ásatás történetének élményét!

 

Kiállítás: 2020.10.31-ig látogatható!
Hétfő – Vasárnap: 10.00 – 20.00
Belépés: 18.30-ig

 

Belépés legkésőbbi időpontja: Kérjük Önöket, hogy a fenti belépési időpontig érkezzenek meg, hogy biztosan meg tudják nézni a kiállítást.

 

Jegyek a helyszíni jegypénztárban, az Eventim és a Jegymester jegyértékesítési pontjaiban, illetve online vásárolhatók. A helyszínen vásárolt jegy, csak az aznapi belépésre jogosít, elővételes jegyvásárlás a helyszínen nem lehetséges.

 

Helyszíni jegypénztár (a kiállítás ideje alatt) 

Online jegyvásárlás >>>

 

nap: 9.30 – 18.30

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×