127 700 Ft-tól/fő/8 nap - Foglalj most, fizess később: Krétai vakáció 2021
Érvényes: 2021.06.08 - 2021.06.15
Gyerekkel.hu Online Utazási Iroda/Travelbooggie.hu Kft
  • Magyarország, 1032 Budapest
    Kiscelli u. 75.
  • +36 20 804 6835
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Foglaljon most, fizessen később 3 részletben! 2021. február 28-ig lemondható!

Feltételekért érdeklődjön az adrienn@gyerekkel.hu e-mail címen!

A legnagyobb görög szigeten felhőtlen szubtrópusi nyár, a mínoszi kultúra antik emlékei és a kifogástalan görög vendégszeretet vár Önre! Nem is szólva a kedvezményről...

Kréta éghajlata mediterrán, enyhe csapadékos téllel és száraz, forró nyárral. A keleti rész legfontosabb látnivalói közé tartozik a Heraklion közelében található, krétai ásatási leleteket őrző Régészeti Múzeum és a knósszoszi palotaegyüttes romjai.

Szuper FIRST minute ajánlatok 2021. június 08-15. utazással:

Fekvése: A népszerű kis szálloda Stalis közelében fekszik, a homokos tengerparttól 5 perc sétára, a heraklioni nemzetközi repülőtértől kb. 30 km-re.
Szobák: A hotel mindössze 22 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, többsége televízióval, telefonnal, minibárral felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.
Szolgáltatások: Étterem, bár, medence, vízi sportok a tengerparton, WiFi csatlakozási lehetőség, orvosi ügyelet. Egyes szolgáltatások csak külön díj ellenében vehetők igénybe!
Ellátás: Reggeli.

Az ár tartalmazza: repülőjegy, illeték, poggyász, helyi transzfer, szállás 7 éjszakára, reggelis ellátás, magyar nyelvű asszisztencia


Fekvése: Az 5 épületből álló szálloda Stalis településen található a homokos- aprókavicsos tengerparttól kb 40 m-re, a nemzetközi repülőtértől kb. 33 km-re. A közelben számos üzlet és étterem található.
Szobák: A szálloda összesen 96 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionálóval, televízióval, bérelhető széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A különböző szobatípusok az öt épületrészben külön találhatóak. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.
Szolgáltatások: Étterem, bár, medence, ingyenes Wi-Fi csatlakozási lehetőség a recepción, wellness szolgáltatások, fitneszterem. A különböző szolgáltatások egyes épületrészekben találhatóak. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!
Ellátás: Félpanzió

Az ár tartalmazza: repülőjegy, illeték, poggyász, helyi transzfer, szállás 7 éjszakára, félapnziós ellátás,  magyar nyelvű asszisztencia


 

Rendezett és hangulatos virágos kertekkel övezett apartmanok, melyek egyszerű eleganciát illetve önfeledt kényelmet sugallnak. A 3 szintes épületek csendes belső kertjében medence található, ahol kellemes perceket lehet eltölteni a görög napfényesőben.
Az éhség csillapítását a kitűnő ízeket halmozó és széles választékú görög konyha biztosítja.
Fekvése: Az igényes apartmanok Stalis központjában fekszenek, Kréta egyik legszebb és legnagyobb tengerpartjától kb. 30 m-re, a heraklioni nemzetközi repülőtértől kb. 30 km-re. A környéken számos étterem és bár található.
Szobák: A 42 igényesen berendezett apartman mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, hűtőszekrénnyel, kávékészítési lehetőséggel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik.
Szolgáltatások: Étterem, bár, medence, internetsarok, ingyenes WiFi csatlakozási lehetőség a szálloda egyes részein, bérelhető széf, szobaszerviz, mosoda, csomagszoba. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!
Ellátás: Félpanzió.


 

Élvezze a hagyományos égei stílusú, kék-fehér színekben épült békés szállodát!
A kertekkel, illatos virágokkal, olaj-és pálmafákkal körülölelt hotel görög vendégszeretettel várja Önöket!
Fekvése: A szálloda Gouves település Kato nevű részén fekszik, a homokos tengerparttól kb. 150 m-re, míg a nemzetközi repülőtértől kb. 15 km-re.
Szobák: A hotel összesen 67 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, telefonnal, ingyenes WiFi csatlakozási lehetőséggel, kis hűtőszekrénnyel és bérelhető széffel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.
Szolgáltatások: Étterem, bár, medence, napozóágyak és napernyők, internetsarok valamint ingyenes WiFi csatlakozási lehetőség a közösségi területeken, orvosi ügyelet, mosoda, autó-, motor- és kerékpárbérlés, gyermekmedence, játszótér, gyermekfelügyelet. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!
Ellátás: félpanzió.

 

Az ár tartalmazza: repülőjegy, illeték, poggyász, helyi transzfer, szállás 7 éjszakára, félpanziós ellátás, magyar nyelvű asszisztencia


 

Fekvése: A domboldalban épült szálloda Hersonissos városközpontjától kb 2,5 km-re található a kavicsos tengerparttól kb 450 m-re (úszócipő viselése ajánlott), a nemzetközi repülőtértől kb. 30 km-re
Szobák: A hotel összesen 190 szobával rendelkezik, a szobák  mindegyike légkondicionálóval (térítés ellenében), televízióval, telefonnal, bérelhető kis hűtővel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik.
Szolgáltatások: Étterem, bár, medence gyermekeknek kis rész elválasztva, spa és wellness szolgáltatások (szauna, jacuzzi, masszázs), fitneszterem, teniszpálya,  ingyenes Wi-fi csatlakozási lehetőség a recepción, bérelhető széf a recepción, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!
Ellátás: All inclusive

 

Az ár tartalmazza: repülőjegy, illeték, poggyász, helyi transzfer, szállás 7 éjszakára, all inclusive ellátás, magyar nyelvű asszisztencia


 

Rajong a hamisítatlan hellén finomságokért? Szereti a dionüszoszi drámát és a görög történelmet? Akkor Önnek remek pihenést és kulturális kikapcsolódást biztosít Malia. Ez a kisváros a krétai művészet fontos lelőhelye, ahol napjainkig is jelentőségteljes ásatások folynak a minoszi kór feltárásának kapcsán.
A közvetlen tengerparti szállodát a homokos strand és a gyönyörűen parkosított, mediterrán kert övezi. Merüljön el a tengerben, élvezze a verőfényes napsütést és fedezze fel a régmúlt birodalom emlékeit!
Fekvése: A szálloda Malia közelében, közvetlenül a hosszú homokos tengerparton fekszik, a heraklioni nemzetközi repülőtértől kb. 25 km-re.
Szobák: A hotel modern berendezésű szobái légkondicionáltak, televízióval, telefonnal, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik.
Szolgáltatások: Éttermek, bárok, medencék, teniszpályák, minigolf, vízi sportok a tengerparton, szórakoztató programok. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!
Ellátás: Félpanzió.

 

Az ár tartalmazza: repülőjegy, illeték, poggyász, helyi transzfer, szállás 7 éjszakára, félpanziós ellátás, magyar nyelvű asszisztencia

 


A részvételi díj tartalmazza:

- repülőjegy
- repülőtéri illeték
- poggyász
- szállás 7 éjszakára a választott szállodában
- feltüntetett ellátás
- helyi transzfer
- magyar nyelvú asszisztencia

 

Ajánlatkérés: adrienn@gyerekkel.hu

 

Hasonló ajánlatok
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Idén nyáron irány Korfu!

1 565 800 EUR/2 fő/7 éj
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Családi kikapcsolódás az Isztrián I Valamar Collection Marea Suites 5*

2 634 EUR/2 fő/7 éj
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Istria Premium Camping Resort 5*I Horvátország

1 347 EUR/3 fő/5 éj
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×