20 000 Ft/10 fő - II. Jonathermál strandkézilabda kupa
Érvényes: 2020.08.15
Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping
  • Magyarország, 6120 Kiskunmajsa
    Kőkút 26.
  • + 36 77 481 855
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

 

Kedves Kézilabdások!

II. alkalommal szervezzük meg a Jonathermál strandkézilabda kupát 2020. augusztus 15.-én Kiskunmajsán.

Sok Szeretettel várjuk a női és férfi csapatok jelentkezését, a szurkolókat a fürdőzés és a kézilabda szerelmeseit.

Lebonyolítás:

A jelentkezett csapatok számától függően alakul a verseny menete. Erről a későbbiekben adunk tájékoztatót. A kupán a mérkőzések a strandkézilabdázás országosan elfogadott szabályai szerint zajlanak.
A szervezők a résztvevő csapatok számára biztosítják a fürdőbe való belépést, a helyszínt és a pályát, játékvezetőket, szakképzett egészségügyi felügyeletet, a hangosítást és a jó hangulatot.

A csapatok kötelezettségei:
A csapatoknak minden mérkőzésre legalább kettő, egymástól eltérő színű felszerelést kell hozniuk. Lehetőség szerint számozott mez legyen. A versenyzők ujjatlan mezt és nadrágot kötelesek viselni, illetve a női versenyzőknél a top is megengedett. A csapatok kötelesek megjelenni 20 perccel a mérkőzésük kezdete előtt a pályánál. Mindenki a saját felelősségére vesz részt a rendezvényen, amit a nevezési lap beküldésével fogad el! A nevezési lap letölthető: https://www.jonathermal.hu/files/Jonathermal-Strandkezilabda-nevezesi-lap2020.xls

Nevezési díj:

20.000Ft/csapat ,amely tartalmazza 10 fő számára az egész napos fürdőbelépőt, részvételt a kupán. Plusz játékosok nevezhetőek, de nekik a fürdőbelépőt (2600Ft/nap) meg kell vásárolni. Mérkőzésenként 10 ember nevezhető.

A letölthető nevezési lapot kérjük 2020. augusztus 7.-ig excel formátumban elküldeni a juhasz.sandor@jonathermal.hu-ra. Természetesen, ha a kupáig személyi változás történik egy csapatban, akkor azt tudjuk módosítani, de a jelentkezést leadni szükséges.
A programváltozás jogát fenntartjuk.

Bővebb információ: Juhász Sándor +36209681615.

Sok Szeretettel Várunk Mindenkit!

 

  

Hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×