12 990 Ft-tól/fő - Paloznaki Jazzpiknik 2020
Érvényes: 2020.08.20, 2020.08.21, 2020.08.22
Paloznaki Jazzpiknik
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában, Paloznakon a Homola Pincészet 2020-ban már kilencedszerre rendezi meg a Paloznaki Jazzpikniket, ami kis Tájház udvari dzsemboriból vált 3 napos, 4 színpados, 30 koncertes rendezvénnyé, 2015-től pedig a Nagyon Balaton rendezvénysorozat oszlopos tagjává.

Az alapötletet a jó borok és a jó zene kapcsolata adta, az ötletgazdák Homola Szabolcs és Valde Orsolya. Egy olyan színvonalas rendezvény létrehozása lebegett a szemünk előtt – és lebeg ma is – amely a tömegfesztiválok mellett kínál alternatívát a Balatonon. A legjobb hazai és nemzetközi előadók mellé fontos a minőségi gasztronómia, a helyi termelők jelenléte és a fenntarthatóságra való odafigyelés. A Balatontól egy kőhajításnyira, a paloznaki szőlőhegyen igazi piknik-hangulatra számíthatnak a látogatók. A 500 lakosú falu – Füredről csak 10 perc autóval – ilyenkor három napra a jazz balatoni fővárosa lesz: a falu melletti nagyszínpadon napközben a plédeken ejtőzve, este pedig a füvön táncolva, a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek.

A belépés gyerekeknek 14 éves korig ingyenes (vonatkozik a fesztivál napjáig 15. életévüket be NEM töltött személyekre).

Két lábon vagy négy lábon? Jazzpiknik mindenhogy! Kutyussal is jöhettek ám, ugyanis a rendezvény kutyabarát!

Fellépők:

Mario Biondi x Finucci Bros Quartet x Randy Brecker x MF Robots x Jamie Winchester & Hrutka Róbert Band x Candy Dulfer x Zséda x Dan Von Schulz x további fellépők hamarosan!

Utazás, megközelítés: https://jazzpiknik.hu/utazas-megkozelites/

 

Jegyvásárlás >>>

Hasonló ajánlatok
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Idén nyáron irány Korfu!

1 565 800 EUR/2 fő/7 éj
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×