2 300 Ft/felnőtt - Május 08-án újra nyit a Nyíregyházi Állatpark
Érvényes: 2020.05.08 - 2020.08.09
Nyíregyházi Állatpark
  • Magyarország, 4431 Nyíregyháza-Sóstófürdő
    Sóstói út
  • +36 42 479 702
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

2020. május 08-tól ismét fogadhat látogatókat a nyírségi megyeszékhelyen a Sóstói Múzeumfalu és a Nyíregyházi Állatpark. Ezzel kapcsolatos közleményükben azt írták, hogy a kilenchektáros szabadtéri néprajzi múzeum területén a látogatási rend betartását kérik a látogatóktól.

A jegypénztárban egyszerre maximum öten tartózkodhatnak, kötelező a legalább másfél méteres védőtávolság betartása.

A kiállítási lakóházakban, a jármi kisnemesi kúria és a látogatófogadó épületek kiállítótermeiben, illetve az egyéb zárt terekben kötelező maszkot viselni.

A látogatók az úgynevezett nyitott színben és az anarcsi porta udvarán - a megfelelő védőtávolság betartása mellett - tudják elfogyasztani megvásárolt ételeiket és italaikat.

A múzeumfalu közelében fekvő Nyíregyházi Állatpark kedden jelentette be, hogy pénteken újra megnyitja kapuit az érdeklődők előtt. A belépőjegyeket személyesen és kedvezményesen online is meg lehet váltani. A 35 hektáros látványosság felkeresésekor kötelező a védőtávolság betartása, zárt térben - különösen a két legnagyobb állatházban, a Zöld Piramisban és a Viktória-házban - maszk viselését ajánlja az intézmény. Bár a park szabadon látogatható lesz, az állatbemutatókat egyelőre nem tartják meg, olvasható az állatpark honlapján.

 

Nyitvatartás: 09:00-18:00 óráig

Vásárolja meg jegyét online egységesen 2300 Ft/fő!

Kérdése van? Visszahívjuk!×