Fedezd fel VI. Ramszesz fáraó sírhelyét
Érvényes: 2020.04.19 - 2020.07.31
Kultúra Online
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

 

Online bejárható a Királyok völgyének egyik legismertebb sírhelye

Számos múzeum kínál virtuális túrákat a koronavírus miatti otthoni karantén idejére. A számos érdekesség közül talán az egyik legkülönlegesebb az a 360 fokban körbejárható sírhely, ahol az ókori egyiptomi XX. dinasztia ötödik fáraója nyugszik.

A turizmusért felelős egyiptomi minisztérium az elmúlt években sokat tett az ország turizmusának erősítéséért, de a koronavírus-járvány most nekik is keresztbe tett. Hogy a volt és leendő turisták továbbra se távolodjanak el Egyiptomtól, a 3D-bemutatókhoz használható Matterporttal feltérképezték az egyik legismertebb egyiptomi fáraó sírhelyét. A turizmusért felelős egyiptomi minisztérium a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy online bejárhatóvá tették a Királyok völgyének egyik legismertebb sírhelyét, VI. Ramszesz nyughelyét.

A virtuális látogatók a 360 fokos felvételeknek köszönhetően egészen a bejárattól kezdve mehetnek végig a sírhelyig vezető folyosón, közben pedig szemügyre vehetik a falak díszítéseit is. Az oldalon emellett lemérhetjük azt is, a valóságban milyen hosszú a járat, illetve szemügyre vehetjük, miként különülnek el egymástól a különböző szintek.

 

Induljon a  virtuális séta >>

 

 

MARADJ OTTHON!

 

Hasonló ajánlatok
Gödöllői Királyi Kastély

Az itáliai barokk remekei az Gödöllői Királyi Kastélyban

8 000 Ft-tól/fő
Gödöllői Királyi Kastély

Európai Történeti Kertek Napja – 2024. április 26.

1 000 Ft-tól/fő
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×