698 EUR/fő/4 éj - Karácsonyi vásárok a Duna mentén: Passau - Bécs - Melk - Linz
Érvényes: 2017.12.08
Mahart Tours
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Belgrad rakpart
  • +36 1 484 4012
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Az ajánlat 5588 km-re van a jelenlegi pozíciómtól.
Az ajánlat leírása

Passau, Bécs, Melk, Linz városok hemzsegnek a kulturális és szórakoztató látnivalóktól, decemberben pedig különösen gyönyörűek a kivilágított adventi vásároktól. Izgalmas karácsonyi illatok, ünnepélyes ragyogás, karácsonyi hangok és kulináris finomságok – Ausztria és Németország karácsonyi vásárai így hatnak minden érzékszervére. A két ország határán fekvő Passau már önmagában egy izgalmas város, óvárosa a Duna és az Inn folyó által közrefogott félszigeten található központjában az impozáns Szent István székesegyházzal. Itt láthatja a világ legnagyobb templomi orgonáját, amelynek több mint 17 000 sípja van – nem véletlen, hogy a templom gyakran ad otthont orgonakoncerteknek is, különösképpen az Adventi időszakban. Igyon meg egy finom puncsot a karácsonyi vásárban, majd élvezze a látványt a félsziget csúcsán, a Dreiflüsseecken, ahol a Duna és az Inn összefolyik.

Bécs, az Osztrák főváros idén csaknem 20 adventi vásárnak és karácsonyi falunak ad otthont. Itt mindenki megtalálja a saját stílusához illőt a mesebelitől a modernig. A legnagyobb karácsonyi vásár idén is a Városháza előtt felállított Bécsi Adventi Varázslat, amelynek képeskönyvbe illő kulisszái évente mintegy hárommillió látogatót vonzanak Ausztriából és külföldről egyaránt. A gyerekeket Jézuska-műhely, Jézuska-expressz, Mennyei Postahivatal és jászolkiállítás várja, míg szüleik 144 stand kínálatából válogathatnak, amelyek a kulináris élvezetek mellett változatos kézműves ajándéktárgyakat és karácsonyfadíszeket is kínálnak.

Alsó és Felső Ausztria is magával ragadó az Adventi időszakban! A Melki Apátság és az alatta elterülő mesés kisváros igazán szívet melengető látványt nyújt. Linz pedig már november végétől csillogó betlehemesjászol-várossá változik. Az egészen karácsonyig tartó ünnepség alatt a kirakatokban, a főtéren és a templomokban jászolok százai vannak kiállítva a világ minden tájáról. Az Ars Electronicaban pedig háromdimenziós jászolokat tekinthetnek meg. A legnagyobb karácsonyi vásár a barokk főtéren található, de az óvárosnak is varázslatos hangulata van. Esténként a templomokban adventi koncerteket hallgathat, az adventi vásárok színpadain pedig énekkarok előadásai szórakoztatják a látogatókat. 

 

5 nap, két ország, négy mesés város a karácsonyi vásárok idején a Mahart Tours-szal, 2017. december 08-i indulással!INFORMÁCIÓK


Program


1. nap: Indulás a gazdag történelmi múlttal  büszkélkedő gyönyörű, barokk városból, Passauból, ahol a Duna, Inn és Ilz folyó találkozik.
2. nap: Érkezés Bécsbe Ausztria fővárosába, amely ma is őrzi a régmúlt császári város pompáját. Bécs lehetőség a karácsonyi vásárban meglátogatására
3. nap: Indulás Bécsből Melk bencés apátság megtekintése
4. nap: Linz  Felső-Ausztria fővárosa, ahol  egyszerre jelen van a román a  reneszánsz és a barokk építészet  remekei
5. nap: Passau reggeli után búcsú a hajótól 

 

Teljes részvételi díj: 698 EUR + illeték 2 felnőtt részére
 

Részvételi díj tartalmazza

Szállást a választott kabinkategóriában

Teljes ellátást

Reggelinél kávé/tea/tej gyümölcslevek) 

A fedélzeten található wellness és fittness központ használatát és szórakozató létesítmény használatát

Kikötői illetéket

 

A részvételi díj nem tartalmazza: a kikötőbe utazás költségét, parkolást, transzfert, kötelező borravalót (kb. 5-10 euro/fő/éj), fakultatív kirándulásokat (3 db kirándulás csomag 99 EUR/fő), egyéb italfogyasztás (all inclusive italcsomag 100EUR/fő) stornó biztosítást (1,7%), Baleset-, Betegség-, Poggyászbiztosítást 500,-Ft-tól/nap/fő, néhány fedélzeti létesítmény használatát, személyes kiadásokat.

 

Indulás időpontja: 2017. december 08.

 

További információkért kérjük, látogasson el weboldalunkra!

 

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×