16 800 Ft/2 fő/éj - Lillafüred Erdővarázs Panzió
Érvényes: 2020.02.17 - 2020.06.30
Erdővarázs Panzió
  • Magyarország, 3517 Lillafüred
    Erzsébet sétány 19.
  • +36 (46) 532-594
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

 

Teljesen felújított panziónk tökéletes választásnak bizonyul, akár párjával, akár családjával vagy nagyobb baráti társasággal szeretne kikapcsolódni és élvezni a páratlan erdei környezetet. Két épületünkben (Bükk és Tölgy) többféle szobatípusból választhatnak vendégeink: a franciaágyas szobától a nagy családi lakosztályig. Állatbarát szálláshelyként néhány szobánkba kutyusát és cicáját is szívesen fogadjuk. Szobák felszereltsége: saját fürdőszoba WC-vel, minihűtő, síkképernyős televízió, 120 TV csatorna full HD minőségben, ingyenes wifi, kényelmes boxspring ágyak, fürdőszobai piperecikkek, törülköző

A Bükk szívében található lillafüredi Erdővarázs Panzió csodálatos természeti környezetben, kristálytiszta levegővel várja a pihenni vágyókat. Egész évben finom, bőséges reggelikkel, kedves és segítőkész kiszolgálással biztosítjuk a zavartalan kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Lillafüred egy különleges ékszerdoboz, tele élményekkel és kalandokkal. Elhelyezkedése miatt pihenésre, szórakozásra, sportolásra, mikroklímája miatt gyógykezelésre is kitűnő lehetőséget ad.

ELLÁTÁS

Szálláshelyünkön alapvetően reggelizésre van lehetőség, melyet éttermünkben 8 és 10 óra között bőséges svédasztalon szolgálunk fel.
A panzió udvarán szalonnasütő és kerti grill áll a vendégek rendelkezésére. Extraként nyársakat, bográcsot és szervizdíj ellenében minden főzéshez-sütéshez szükséges eszközt, valamint tűzifát biztosítunk.

KÁVÉZÓ

A recepciónk mellett kávézó üzemel, ahol frissen őrölt prémium kávéból készült különlegességeket kínálunk. Az eredeti olasz módon óvatosan, hosszan és intenzíven pörkölt nemes arabica kávészemeket tartalmazó Dallmayr Espresso Monaco tisztán ugyanúgy jó, mint cappuccinoként vagy latte macchiatoként. A kávé, vagy akár egy bögre finom forró csoki, esetleg egy pohár minőségi bor a hangulatos, napos teraszon vagy hideg időben a kandalló melegében is elfogyasztható.

WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK

Hangulatos wellness-részlegünkben jakuzzi, infra- és finn szauna szolgálja a vendégek felfrissülését. A privát használatra (a választott időpontban csak az adott szoba vendégei tartózkodnak a részleg területén) a recepción történő előzetes bejelentkezés után, térítés ellenében van lehetőség

BABA- ÉS GYERMEKBARÁT SZOLGÁLTATÁSOK

Kisgyermekes családok részére térítésmentesen babaágyát és babakádat tudunk a szobákba bekészíteni. Recepciónkon társasjátékok és kerti játékok közül választhatnak a gyerekek, udvarunkon pedig labdajátékokra alkalmas nagy füves terület, pingpongasztal és játszótér várja őket

ÁLLATBARÁT SZOLGÁLTATÁSOK

Bizonyos szobákba házi kedvencét is magával hozhatja. A kisállat részére igény szerint fekhelyet és itató/etetőtálat tudunk bekészíteni.

EGYÉB TÉRÍTÉSMENTES SZOLGÁLTATÁSOK

• Saját parkoló
• WiFi
• Nordic Walking

 

További információ, foglalás

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×