Karnevál a Rómain - fánkparádé és bohócelőadás!
Érvényes: 2020.02.15
Római parti Piac
  • Magyarország, 1031 Budapest
    Nánási út 47-49.
  • +36 20 538 0929
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Itt a farsang, igazi forgataggá változik a Nánási udvar, február 15-én, szombat délelőtt!

PROGRAM: Reggel 8.00-tól nyit Budapest CSALÁDBARÁT PIACA, termelői portékák és kézműves termékek színe-javával, ahogy minden szombaton. Ragadjuk meg kosarainkat és járjuk körbe a standokat, kóstoljunk, ízleljünk, válasszunk, hogy csakis a legjobb, legfinomabb dolgok kerüljenek otthon asztalainkra! Kenyerek, sajtok, kolbászok, lekvárok, zöldségek, gyümölcsök, gyümölcslevek, szörpök, tojás, csirke, méz, dió..... Sült kolbász, hamburger, lángos, termelői élelmiszerek, kézműves termékek az udvar teljes részén, első és hátsó parkolójában egyaránt és természetesen a gyereksátor is gőzerővel üzemel majd.


Szintén 8.00-tól kihagyhatatlan FÁNKPARÁDÉ veszi kezdetét!
Hogy mindenkinek jusson és senki ne álljon órákat sorba, 4 helyszínen ízlelhetjük, vásárolhatjuk a finomabbnál finomabb, frissen kisült fánkokat! A Tésztafeszítő Kisiparos profi büféjében frissen sült baracklekváros és nutellás fánkok sorakoznak (itt fog legjobban haladni a sor). Két helyen lesz látványsütés, a Nánási udvar első részén gyönyörű, hagyományőrző rózsafánkok sülnek majd. Bent az udvarban pedig szalagos fánkok kerülnek szintén frissen az olajba és magunk kenhetjük meg lekvárral. A gyereksátor mellett pedig reggelre kisült fánkok forró lekvárral várnak majd az éhes szájakra! Szóval BUDAPEST, aki friss, CSUDAFINOM FÁNKOT kíván, irány a Római parti Piac és a Nánási udvar ezen a szombaton!


Az udvarban megszólal a VERKLIMUZSIKA és egész délelőtt szól majd, hogy a kedvünk csudajó legyen! 

Az igazi farsangi hangulatot a VELENCEI KARNEVÁL JELMEZEIBE öltözött hölgyek és urak teszik igazán teljessé és látványossá, 9.00-től 12.30-ig találkozhatunk velük. Vigyázzunk mit csennek el majd a kosarakból, illetve készülhetnek velük a szebbnél szebb fotók! A karneválozókkal találkozhatunk hátul a piacon, elöl az udvarban, az egységek teraszain, szóval bárhol. Érdemes megcsodálni különleges jelmezeiket! A fotókat töltsük fel és jelentkezzünk be a piacról, hogy mindenki tudja, merre kell venni az irányt a hétvégén!

 

A program a gyerekeknek 11.00-tól INTERAKTÍV ZENÉS BOHÓCMŰSORRAL folytatódik, 'Bohócok a porondon' címmel, a farsang témáján merengve... (Érdemes időben érkezni és a piacon időt tölteni, hogy lássuk hányan leszünk és hogy ha kell, az előadás helyszínét változtathassuk az udvaron belül, ha nagyon nagy az érdeklődés!) Bővebb info minden programról itt és az oldalon!
UGYE JÖN MINDENKI??? Osszuk meg másokkal, legyen egy csudaszép délelőttünk! Beöltözni ér!!! 

 

FIGYELEM, rossz idő esetén a program teljes egészében február 22-én kerül megrendezésre. Ezt febr 15-e előtti napokban jelezzük a piac oldalán, ha szükséges. De erre nem lesz szükség mert biztos csodás napsütéses téli nap lesz! 

 

Hasonló ajánlatok
Hotel Írottkő***

Senior pihenés az Alpok lábánál Kőszegen

11 500 Ft-tól/fő/éjszaka
Hotel Írottkő***

Pünkösd Kőszegen

24 000 Ft-tól/fő/éjszaka
Cardoner Hotel és Konferenciaközpont

Tavaszi feltöltődés Dobogókőn

22 900 Ft-tól/fő/éjszaka
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×