2 000 Ft/fő - Mama, nézd! tárlatvezetés babákkal
Érvényes: 2019.11.21, 2019.12.12
Magyar Nemzeti Galéria
  • Magyarország, 1014 Budapest
    Szent György tér 2. Budavári Palota A-B-C-D épület
  • +36 1 201 9082
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Laza hangulatú tárlatvezetésekre hívjuk azokat a szülőket, akik egyévesnél kisebb gyermekükkel is szeretnék élvezni a művészet nyújtotta élményeket.

Újdonsült szülőként hamar megtapasztalhatjuk, hogy míg a járni alig tudó piciket is programok sokasága várja, addig a kismamák, kispapák kevés olyan alkalommal találkozhatnak, ahol kifejezetten ők a főszereplők. A nagysikerű Mama, nézd! programunk ezt a hiányt szeretné pótolni. Laza hangulatú tárlatvezetésekre hívjuk azokat a szülőket, akik egyévesnél kisebb gyermekükkel is szeretnék élvezni a művészet nyújtotta élményeket. A szülőkhöz szólunk, de olyan légkört szeretnénk teremteni, ahol nem  feszélyez senkit egy síró vagy éhes baba. A kiállítótéri séták során rámutatunk arra, hogy egy  műalkotás milyen sok, és rejtett szálon kötődhet a ma emberéhez, vagy egy festmény, egy szobor hányféle jelentéstartalmat hordozhat magában.

A havi rendszerességgel, csütörtökönként megtartott tárlatvezetések során, mindig más téma alapján ismerkedünk a képekkel, a különböző művészi felfogásokkal. Az időszaki kiállítások bevonása által lehetőséget teremtünk egy-egy magyar alkotó elmélyültebb megismerésére, illetve kitekinthetünk a világban zajló vagy már lezajlott művészeti irányokra is.

A sorozat keretében a Szépművészeti Múzeumban és a Vasarely Múzeumban is részt vehetnek látogatóink a kötetlen, családi témákat bemutató túrákon.

Helyszín: Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, Hősök tere

Időpontok: 2019. november 21. december 12.

Ár: 2000 Ft/fő

Kérdése van? Visszahívjuk!×