59 900 Ft/2+2 fő/2 éj - Noszvaji karácsony
Érvényes: 2019.12.23 - 2019.12.30
Tündérkert Hotel
  • Magyarország, 3325 Noszvaj
    Dobó István utca 10.
  • +36 36 563 303
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Idén az ünnepekkel járó fáradságot hagyd a Tünkért Hotelre, s Neked csak az élvezet marad, családod, szeretteid körében! Az így közösen eltöltött idő igazán minőségi lesz, hiszen valóban az együttlétről, a meghitt pinhenésről szól. Felejtsd el a vacsora előkészítését és a díszítést, legyen békés a karácsonyotok!

A "Karácsony Noszvajon" csomagajánlat tartalma: 

  • kényelmes vintage szobák a pihentető alvásért 
  • bőséges reggeli: klasszikus hideg és meleg ételekből és helyi specialitásokból
  • svédasztalos vacsora noszvaji ízekkel
  • szenteste december 24-én: ünnepi vacsora a szálloda Ambrózia éttermében
  • frissítő Fürdőház használat a teljes tartózkodás ideje alatt
  • 1 db De la Motte kastély belépő minden vendégnek

 A szálloda leírása

Szállodánk egy kastélypark mellett található Eger közelében, az ország legtisztább levegőjű településén, Noszvajon. Az arborétumban közel ezer védett növény, több száz érdekes állatfaj között megannyi játék és sport várja! A kastély is megtekinthető, amely közel 300 évével, eredeti freskóival a barokk kis hazai gyöngyszeme. Engedje, hogy elvarázsoljuk! 

Noszvaj, a természetkedvelők kedvence

A Bükk hegység déli kapujában fekvő, festői dombokkal körülölelt falunk harmonikus környezetet kínál a vendégek pihenéséhez, feltöltődéséhez. Híresen tiszta levegő, varázslatosan szép környezet, vibrálóan élő növényvilág és szíves vendéglátás köszönti a hozzánk látogatókat. Hotelünk egy 9,5 hektár területű angolpark szomszédságában található, a környéken számos túraútvonal és helyi nevezetesség elérhető. 

Extra felszereltségű szobáink

ECO, Eco Kid és Eco Family szobáinkban letisztult design, egyedileg gyártott textíliák, erdei, természetes hangulat várják. Extra kényelmes matracok, pihe-puha ágynemű, és elsötétíthető szobák gondoskodnak a kellemes alvásról. A szobákhoz wifi, TV, telefon tartozik. A fürdőszobákban zuhanyzó, hajszárító, törölköző található.

A legkisebbeknek babaágy, fürdetődézsa igényelhető a recepción, illetve pelenkázó asztal is elérhető a szálloda területén. Az Eco Family szobákban található emeletes ágyaink pedig a kis és nagy tesók kedvencei, különösen a függönnyel elszeparálható „kuckó” miatt. Hozzánk elég csak a srácokat hozni. Minden másról mi gondoskodunk!

Helyi különlegességek asztalunkon

Szállodánk csomagjai félpanziós ellátást tartalmaznak (reggeli és vacsora). Reggelire válogathatnak a hideg ételkínálat mellett (lekvár, sajt, méz, húskészítmények) frissen készült, meleg reggeli ételekből. Amíg Ön megízleli a térség specialitásait, addig a kisebbek nagy kedvencei is elérhetőek: a kínálatunkban szepelnek HIPP bébiételek, tejpépek, bébiitalok és tejbegríz is.

Napközben, a szállodában található Ambrózia Bisztró enyhíti a vendégek éhségét. A klasszikus kávéházi kínálatban a sütemények mellett, ízletes melegszendvicsek, falatkák is készülnek. A bisztró kínálat nem része a félpanziós ellátásnak, ezért önköltséges. Szállodánkban, ebédidőben kizárólag a bisztró kínálatából lehet választani.

Az étkezések sora a vacsorával koronázható meg: a svédasztalos vacsora szintén része a csomagokban található félpanziónak. A vacsora italfogyasztást nem tartalmaz, itallapról lehet rendelni igény esetén. 

Szállodánkban biztosított a laktóz- és gluténmentes étkezés; a speciális igényeket, a szállodai érkezés előtt 1 héttel kérjük leadni. 

Szállodánkban időszakosan vásárolhatóak is helyi különlegességek, noszvaji lekvárok, borok. Az aktuális lehetőségekről érdeklődjenek recepciós kollégáinknál! 

Fürdőház és szaunák

Fürdőházunkban 7x7 méteres medence, szauna, infraszauna kényezteti a felnőtteket, a szabadidő lélekemelő eltöltését és a feltöltődést támogatva. 


Foglalható: 2019. december 23-30. (minimum 2 éjszakára)

Ára:

55 900 Ft / 2 felnőtt + max 2 gyermek  (0 és 10 év között) / 2 éj

77 900 Ft / 2 felnőtt + max 2 gyermek  (0 és 10 év között) / 3 éj

További információk és foglalás>>

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×