769 EUR/fő-től - Új óceánjáróval bővül a Royal Caribbean flottája: Odyssey of the Seas
Érvényes: 2019.10.16 - 2019.12.31
Tengerjáró Utazási Iroda
  • Magyarország, 1051 Budapest,
    Bajcsy – Zsilinszky út 12. (City Center irodaház)
  • +36 1 235 0402
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A HAJÓTÁRSASÁG 2020 ŐSZÉTŐL, DÉL-FLORIDA PARTJAITÓL ÚTNAK INDULÓ ODYSSEY OF THE SEAS NÉVRE KERESZTELT ÚJ HAJÓJA AZ ELSŐ QUANTUM ULTRA OSZTÁLYT KÉPVISELŐ ÓCEÁNJÁRÓ AZ ÉSZAK-AMERIKAI TÉRSÉGBEN.

Az 50 éves múltra visszatekintő, 6 kontinens, 72 országába és 270 úti céljára közlekedő, jelenleg pedig a világ legnagyobb hajótársaságaként számon tartott Royal Caribbean luxus óceánjáró flottája 2020 novemberétől új tagot üdvözölhet: a Homérosz halhatatlan eposza után Odyssey of the Seas névre keresztelt, új kalandokra csábító hajót.

Új vízek, új úticélok
A társaság 27. hajója az első úgynevezett Quantum Ultra osztályú hajó Észak-Amerikában, mely eddig soha nem látott programokat kínál a térségbe utazó kalandoroknak. Az Odyssey of the Seas floridai indulással foglalható 6-8 éjszakás karib-tengeri hajóútjai amellett, hogy lehetőséget nyújtanak a nyugati és déli Karib- térség felfedezésére, ő lesz az első Quantum Ultra osztályú hajó, mely 8 éjszakás útvonalai során útba ejti Arubát és Curacaót. A nagy hódítók nyomdokaiba lépő utasok az Arikok Nemzeti Parkban fedezhetik fel Aruba semmihez sem fogható, érintetlen tájait és barangolhatják be a Holland antillák részét képező curacaoi Willemstad történelmi utcáit.
A 6 éjszakás utazásokat pedig búvárkodás a mexikói Cozumelen, teknősökkel úszkálás a kajmán-szigeteki George Town-ban és a CocoCay privát sziget aquaparkja teszi felejthetetlenné. A Bahamákhoz tartozó ’Perfect Day at CocoCay’ egyébként a Royal Caribbean, nemrégiben teljesen felújított, saját szigete, ahol többek között a legbátrabbak Észak-Amerika legmagasabb csúszdáján szerezhetnek némi adrenalin löketet, vagy 450 méter magasból az Up, Up & Away hőlégballonból gyönyörködhetnek a fehér homokos part és a végtelen kékség panorámájában.

Úttörő csúcstechnológia
A 2014-ben bevezetett Quantum osztályú hajók drámai előrelépést képviselnek a személyhajózásban és eddig példátlan, izgalmas, innovatív, program- és szórakozási lehetőségekkel teszik felejthetetlenné a hajózást. Ennek a családnak a legújabb „gyermeke” az Odyssey of the Seas, melynek első utasai az új izgalmak mellett számíthatnak az osztály többi hajóján is elérhető, közkedvelt kikapcsolódási lehetőségekre. Csak hogy a legismertebbeket említsük: RipCord by iFLY szélcsatorna repülés, North Star panoráma üvegkapszula, amely 300 méterrel az óceán fölé repteti az utasokat vagy az eddigi legkorszerűbb Two70 szórakoztató és látványközpont, hogy a kulináris élvezetek robosztus kínálatát ne is említsük. A SeaPlex sportközpontban pedig beltéri dodzsem, kosárlabdapálya, görkorcsolyapálya és trapéz iskola is várja a mozogni vágyókat.
A jövő évben debütáló Odyssey of the Seas első útjára már lehet helyet foglalni, melyről már csak azért sem érdemes lemaradni, mert 2021-től a hajó az európai vizeken folytatja tovább kalandozásait.

Utazz az Odyssey of the Seas fedélzetén>>

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×