318 000 Ft/fő/7 éj - Szeptemberi nyaralás Törökországban, ötcsillagos szállodában
Érvényes: 2019.09.19 - 2019.09.26
Menta Travel
  • Magyarország, 1139 Budapest
    Teve utca 1/D. SHOP 1
  • +36 20 804 6835
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Pihenjen és szórakozzon közvetlenül a tengerparton található luxuszállodában, Törökország Antalya régiójában! Minden téren luxus jellemzi ezt az ajánlatot: luxus szoba, csodás környezet, ínycsiklandó ételek és italok. Az all inclusive ellátásnak köszönhetően nyugodtan hátradőlhet és élvezheti az üdülést!

A szállodáról:

Port Nature Luxury Resort & Spa 5* egy 612 szobával rendelkező szálloda kb. 40 km-re található Antalya repülőterétől, Belek belvárosától kb. 5 km-re, közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton fekszik. A szálloda tengerpartjához stég is tartozik. A napágyak, matracok, napernyők és strandtörölközők térítésmentesen vehetők igénybe a medencénél és a tengerparton. A szórakozásról animációs és sportprogramok, esti show műsorok gondoskodnak. A lobbyban a wireless internetezési lehetőség térítésmentesen biztosított. A jó minőségű szállodát elsősorban pihenni vágyó utasainknak ajánljuk. A 2014-ben megnyílt szállodában központi étterem, a’la carte éttermek (távol-keleti, török, olasz, barbeque, hal – előfoglalás szükséges), bárok, szabadtéri medencék, gyermekmedence, aquapark található.

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a szállodapolitika alapján a hotel csak férfiak egy szobában való elhelyezését nem engedélyezi!

Ellátás:

"Premium A'la Carte All Inclusive" amelyben a főétterem kivételével minden egységben, ahol fogyasztani lehet, a'la carte rendszerben szolgálják ki a vendégeket, ezzel is biztosítva a prémium minőségű kiszolgálást. A főétkezéseknél és a bárokban a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek (a reggelinél), valamint néhány import ital, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók! A különféle a'la carte éttermekhez előzetes bejelntkezés szükséges.A hotelben Davidoff kávét szolgálnak fel, mely az all inclusive ellátás része. Egyes prémium italok, üveges alkoholos italok, különleges import és helyi borok, frissen facsart gyümölcslevek és fogyasztás a diszkó bárban térítés ellenében állnak rendelkezésre.

 A csomagár tartalma

  • Szállás a Port Nature Luxury Resort & Spa szállodában 7 éjszakára
  • "Premium A'la Carte All Inclusive" ellátás
  • Repülőjegy + illeték
  • Transzfer
  • Magyar nyelvű idegenvezető

Ára: 318 000 Ft/7 éj/fő

Indulás időpontja: 2019.09.19 - től (7 éj)

További információ: adrienn@mentatravel.hu

Kérdése van? Visszahívjuk!×