III. Duna-átúszás Budapesten
Érvényes: 2019.08.31
Budapest Urban Games
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Augusztus utolsó napján immár harmadik alkalommal rendezik meg a Duna-átúszást Budapesten. Az időméréses úszóversenyre benevezők a Szabadság-hídtól a Műegyetem rakpartig húzódó távot fogják megtenni.


A verseny kiírása:

Minden budapestinek egyszer át kell úsznia a Dunát, ez immáron hagyomány, mely miatt unokáink is úszni fognak!

Idén újra visszafoglaljuk a Dunát a hajók és a rakparton száguldó / araszoló autók elől, és bővített nevezőszámmal úszhatjátok át - remélhetőleg idén magasabb vízben és nagyobb sodrásban - a belvárosi Dunát. Az úszást idén is Újhelyi Botond azaz Edzőbá vezeti, illetve a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, akik a világ minden pontján vizimentettek már.

HELYSZÍN - Időméréses nyíltvízi úszóverseny a Szabadság híd pesti hídfője és a Műegyetem rakpart között

REGISZTRÁCIÓ - 08:00 órától, kezdés 09:00 órától.

NEVEZÉS itt A nevezés feltétele biztosítékhoz kötött, ami egyéni sportok esetén 5.000 forint / induló. Ezt az összeget az eseményen való megjelenésed esetén 10 napon belül visszautaljuk neked! A nevezés feltétele egy hónapnál nem régebbi házi-, sportorvosi igazolás / idei Balaton-átúszás orvosi igazolás / igazolt sportolóknál érvényes sportorvosi igazolás, amelyet a helyszínen fel kell mutatni. Az orvosi igazolást a helyszínen is ki lehet váltani 9.000 Ft ellenében. A versenyre kizárólag 18. életévüket betöltött versenyzők nevezhetnek.

EREDMÉNYHIRDETÉS a verseny végeztével a helyszínen!

További információk az esemény Facebook oldalán vagy a BUG honlapján!

Kérdése van? Visszahívjuk!×