Esküvő, rendezvény és konferencia helyszín Tihanyban!
Érvényes: 2019.08.06 - 2019.12.31
Echo Residence - All Suite Hotel
  • Magyarország, 8237 Tihany
    Felsőkopaszhegyi út 35.
  • +36 87 448 043
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A tihanyi Echo Residence tökéletes helyszín egy esküvő vagy más rendezvény, konferencia számára. 

Foglalják le az egész hotelt, és teljes exkluzivitást biztosítunk! Csak Önök - egy helyen, távol a város zajától! De nemcsak a gyönyörű kilátást és környezetet élvezhetik, hanem kiváló kiszolgálásban is részük lesz!


 

A csomagajánlat tartalma:

Legyen szó kis létszámú vagy nagy rendezvényről, esküvőről, mi megvalósítjuk elképzeléseit!

A pihentető és egyben élénkítő légkör nem csak az üdülés, hanem tárgyalások, szemináriumok, workshopok és csapatépítő tréningek tökéletes helyszíne. Rendezvényét elképzeléseinek megfelelően a legapróbb részletekig megtervezzük, megbízható, szakképzett személyzet, és modern technika garantálja a sikeres üzleti megbeszéléseit, privát rendezvényeit, ötleteinek professzionális megvalósítását.

A meeting után igazán emlékezetes keretprogramon töri a fejét? Speciális és ösztönző csapatépítő programok szervezésében is a legjobbat nyújtjuk Önöknek!

A boldogító „IGEN” – felejthetetlen emlék egy örök életre!
Elegáns helyszín, polgári esketés és vacsora – mindez csodálatos zöldkörnyezetben, pazar balatoni panorámával, meghitt, családias légkörben csak Önökkel, hajnalig mulatozva.

Mi valóra váltjuk az igazi álmokat. A legapróbb részletekre is odafigyelünk, hogy életre szóló fogadalmukat, egy életre szóló élménnyel tegyük teljessé. Engedje szabadjára fantáziáját, a lehetőségek tárháza határtalan!

Kérje egyedi ajánlatunkat a sales@echoresidence.hu email címen!

Tekintse meg a szálloda honlapját>>

Kérdése van? Visszahívjuk!×