107 800 Ft/apartman/3 éj - 4 napos családi pihenés a zadari riviéra idillikus halász-és üdülőhelyén Privlakán
Érvényes: 2019.08.16 - 2019.08.19
Istria Tours '94
  • Magyarország, 1066. Budapest
    Mozsár u. 6.
  • +36 1 301 0138
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Tökéletes választás, Budapest mindössze 650 kilométerre,homokos lassan mélyülő öblös tengerpart, kempingben szórakoztató programok, ideális családoknak és baráti társaságoknak is.

Privlaka kis festői halász és turisztikai település Dalmácia szívében, Zadar történelmi és turisztikai központ közelében. Félszigeten helyezkedik, mely három oldalról gyönyörű homokos strandokkal, sötét kék tengervízzel körülölelt. Gyönyörű tiszta tenger vízéről simert, strandjairól és a parton húzódó fenyő erdőiről. A sport és rekreáció szerelmesei különböző lehetőségek közül választhatnak. Éterikus növényeinek illatával átitatott levegője és a gyógyhatású fekete iszap gyógyírként hatnak az olyan egészségügyi problémákra, mint az asztma, a reuma, és az ízületi bántalmak.

Fekvése: 80 m-re fekszik a tengertől, a kempinget egy csodálatos fenyőerdő veszi körül. A kemping 20 km-re fekszik Zadartól, amely látnivalókat és vásárlási lehetőséget biztosít az oda látogatóknak. Privlaka központjától 400 m.-re.
Strand: 80 -re homokos tengerpart.

Elhelyezés:

  • B4: 2 kétágyas szobával, konyhával, fürdőszobával, terasszal, sat-tv-vel rendelkezik. Pótágy a konyhában 1 gyerek részére.
  • B5: 1 kétágyas és 1 háromágyas szobával, /1 ágy emeletes ágy/ konyhával, fürdőszobával, sat-tvvel rendelkezik. A mobilház mérete 3 x 8 m, melyhez egy 10 m2 terasz tartozik. Pótágy a konyhában 1 gyerek részére, előzetes egyeztetés szükséges.

Szolgáltatások:  kemping területén egy étterem és egy bolt is található, parkolás a bungalók mellett.
Egyéb: gyerekes családoknak, fiataloknak, időseknek egyaránt kellemes és pihentető nyaralást kínál, különböző sportolási lehetőségekkel.

Háziállat vihető. Minimum tartózkodás 3 éj. Wi-fi használat térítés ellenében.

 

Üdülőhelyi díj: 1,5 EUR/fő/nap a helyszínen fizetendő.
Klíma: az ár tartalmazza.
Háziállat: 6 EUR/nap, a helyszínen fizetendő.
Wi-fi használat: 4 EUR/nap, a helyszínen fizetendő.

 

További információ és foglalás >>

Kérdése van? Visszahívjuk!×