XIII. Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok Gyuri bácsival, a bükki füvesemberrel
Érvényes: 2019.07.13 - 2019.07.14
Györgytea
  • Magyarország, 1054 Budapest
    BÁTHORY UTCA 8.
  • (46) 390-278
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Az ajánlat 5703 km-re van a jelenlegi pozíciómtól.
Az ajánlat leírása

A július 13-14-én megrendezésre kerülő XIII. Gyógynövénynapok mottója: "Szívvel-lélekkel, gyógynövényekkel", mely tökéletesen kifejezi a 91 éves Szabó Gyuri bácsi és fitoterapeuta lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa fáradhatatlanul és óriási szakértelemmel végzett munkáját.

Ismerje meg a gyógynövények csodálatos világát, tanuljon és töltődjön fel a csodaszép Bükkszentkereszten, ahol nem mellesleg kirándulni is érdemes. Az esemény keretében természettel, környezetvédelemmel, állatokkal, növényekkel, táplálkozással, gyógyítással kapcsolatos ismeretterjesztő előadásokon vehetnek részt az érdeklődők, több elismert szakértő között a híres bükki füvesembert is meghallgathatják. Emellett meditációs és jóga, valamint Aviva torna foglalkozások is lesznek. Töltsön el egy hétvégét a teste és lelke épüléséért. 

A XIII. Bükkszentkereszti Gyógyövénynapokra nincs belépő. Az előadásokon, mozgásórákon, egészségügyi szűréseken, személyre szabott tanácsadásokon ingyen lehet részt venni. (Csupán a gyógymasszázs kezeléseknek és a gyógynövénykert-látogatásnak, valamint a túrának van jelképes honoráriuma.)

Részletes program és információk>>

Hasonló ajánlatok
Hotel Írottkő***

Senior pihenés az Alpok lábánál Kőszegen

11 500 Ft-tól/fő/éjszaka
Hotel Írottkő***

Pünkösd Kőszegen

24 000 Ft-tól/fő/éjszaka
Cardoner Hotel és Konferenciaközpont

Tavaszi feltöltődés Dobogókőn

22 900 Ft-tól/fő/éjszaka
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×