1 999 Ft/fő - Hullócsillagok éjszakája 2019
Érvényes: 2019.08.09
Budai Szabadtéri Színház Csillebérc
  • Magyarország, 1121 Budapest
    Konkoly-Thege Miklós u. 21.
  • +36 (1) 781 2470
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Tekintse meg az év egyik legszebb, legromantikusabb természeti jelensétgét klasszikus zene és vetítés kíséretében! Az eseményt kényelmesen hátradőlve, borkóstoló mellet élvezhetik.

2019-ben augusztus 8-15 között érkezik hozzánk a legnagyobb meteor-rajok egyike, így ebben az időszakban óránként akár 100 hullócsillag is megfigyelhető. Augusztus 9-én ez a jelenség kifejezetten erőteljes lesz, így egy egyedülálló, lélegzetelállító koncertre készülünk a budai hegyek tetején!

Klasszikus, nagyzenekari koncerttel kísérjük a csillaghullást, sötétben és óriáskivetítőn is kivetítve egy űrteleszkóp képeit, egy teljesen fény és zajszennyezés védett szabadtéri színházban!

20.00 órától egy 35 tagú szimfónikus nagyzenekar ad koncertet, ismert film (és egyéb) slágerekből és klasszikusokból, tematikusan a romantika és a csillagok témaköréből válogatva!

21.30 körül Sárneczky Krisztián az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont munkatársa, számos kisbolygó és több szupernóva felfedezője, a Szeged Asteroid Program vezetője tart látványos és izgalmas előadást a hullócsillagokról.

22.00 órától halk zenei aláfestéssel megfigyeljük a hullócsillagokat, némi borkostoló mellett, kifáradásig.

Jegyek kaphatók személyesen itt:
Bp. VII. ker. Dembinszky u. 32. - Broadway Kávézó
vagy online itt.

Az esemény esőnapja: aug. 12. (Felhős vagy rossz idő esetén még ezen a napon is ugyanolyan intenzív csillaghullás várható)

Jegyárak

Teljes nézőtér - érkezési sorrendben 1999 HUF
VIP szektor - névre szólóan ültetve 9999 HUF

Helyszín: Budai Szabadtéri Színház Csillebérc

Kérdése van? Visszahívjuk!×