102 800 Ft-tól/apartman/hét - Mesés vakáció a makarskai riviérán
Érvényes: 2019.06.01 - 2019.09.30
Istria Tours '94
  • Magyarország, 1066. Budapest
    Mozsár u. 6.
  • +36 1 301 0138
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Az Omistól kb. 30 km-re, Splittől 60 km-re lévő, két félsziget által határolt, igen szépséges Makarska a méltán híres makarskai riviéra központja, amely riviérán, fővárosán kívül, még számos csodálatosan szép, lenyűgöző stranddal rendelkező kisváros (Baska Voda, Gradac, stb.) fekszik. Makarska városa igen népszerű turistacélpontnak számít, amelyhez hozzájárul a lenyűgöző a közel 2000 méter magas Biokovo-hegy közelsége. Kristálytiszta vizű, hatalmas, kavicsos strandok, hajnalig nyitva tartó bárok és luxus jachtok. Ilyen egy Makarska nyaralás! Ha kedvünk tartja egész nap kint lehetünk a tengerparton, de akár minden napra szervezhetünk egy fakultatív programot, annyi látnivaló van itt.

Makarska óvárosa, és kikötője egy nagy és védett öbölben (a Makarska-öbölben) fekszik. Az óvárost északról a Szent Péter-félsziget zárja le. Kikötője a környék egyik legvédettebb kikötője. A Szent Péter-félszigettől indul Makarska városi strandja.  Makarska legszebb része a tengerparti korzó. Itt hatalmas pálmafák kísérik az utunkat. Sok-sok étterem és szórakozóhely található itt, így éjszaka is érdemes a korzóra visszajönni. Makarska inkább a bulizni, élni vágyó utasainknak lesz ideálisabb, hiszen itt minden az életről szól. Ha nagyon pezseg a vérünk, akár egy hétig bulizhatunk és napozhatunk, ha jobban szeretjük a látványosságokat, akkor is millióegy kirándulási lehetőséggel vár a környék.

 

Apartman Ruza***

Fekvése: Makarska központjától 900 m-re.

Strand: 400 m-re kavicsos, sóderes, homokos.

Elhelyezés: stúdiókban és apartmanokban:

  • 3+2 fős apartman: 1 hálószobás, ahol 3 ágy van, konyha-nappali (pótággyal 2 főre), fürdőszoba, SAT TV, klíma, internet, balkon tartozik hozzá.
  • 4+1 fős apartman: 2 hálószobás (egyikben van a pótágy 1 főre), konyha, fürdőszoba, SAT TV, klíma, internet, balkon tartozik hozzá.
  • 2-3 fős stúdiók: egy légtérben van a hálószoba és konyha, tartozik hozzájuk fürdőszoba, SAT TV, klíma, internet, balkon.

Ellátás: önellátás.

Szolgáltatások: parkolás, grillezési lehetőség biztosított.

Egyéb: 400 m-re FKK (nudista) strand található. Háziállat nem vihető. Minimum tartózkodás 7 éj.

 

Részvételi díj:

 

Üdülőhelyi díj: 3.400,- Ft/fő/hét, 12-18 évig: 1.700,- Ft/fő/hét.

Az ár tartalmazza a klímát.

 

 További információért látogasson az Istria Tours '94 weboldalára

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×