67 700 Ft-tól/fő/hét - Pihenjen a Kvarner Öbölben a Hotel Ruzaban
Érvényes: 2019.06.01 - 2019.09.30
Istria Tours '94
  • Magyarország, 1066. Budapest
    Mozsár u. 6.
  • +36 1 301 0138
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Novi Vinodolski Horvátország északi részén, Crikvenicától délre, Senjtől északra, a Kvarner-öbölben elhelyezkedő, 5 ezer lakosú tengerparti ki, az öböl egyik legnépszerűbb üdülőtelepülése, a Magyarországhoz egyik legközelebb fekvő horvátországi üdülőhely. Novi Vinodolski egy védett öböl mélyén helyezkedik el a Krk-csatorna közepén. A város érdekessége hogy nem a tengerpartra épült, hanem a part mögött húzódó kis dombra. A város ma a Novi Vinodolski-Riviéra központi és egyben legnagyobb települése. Minden megtalálható itt ami egy tökéletes nyaralás lebonyolításához szükséges: jól felszerelt strandok, éttermek, minőségi szálláshelyek és egy hajós kikötő is. A Novi Vinodolski Riviéra mintegy 25 kilométer hosszan húzódik el. Magában foglalja Povile , Klenovica , Smokvica és Sibinj településeket. Ezek mind aprócska halászfalvak. Fő strandja, a Lisanj homokos, néhol sziklás, kék zászlós strand.

Egy Novi Vinodolski nyaralás alatt minden bizonnyal többször is felmászunk az óvárosba. Itt a főutcát nagyon szépen újjáépítették. Kacskaringós, dimbes-dombos kis utcácska sok-sok étteremmel, kávézóval és fagyizóval. Más részről azért is érdemes felmászni a dombtetőre, mert nagyon szép kilátás nyílik innen a tengerparti öbölre és a városi strandra.

Hotel Ruza***

Fekvése: a szálloda Novi Vinodolski településen fekszik, Fiumétől 40 km-re. Az óváros, az autóbusz állomás és a bevásárlóközpont 1 km-re találhatóak.

Strand:  80 méter. A szálláshelyről rövid sétával elérhető Lišanj kék zászlós, kavicsos strandja, ahol búvárközpont, játszótér és napozóágyak állnak a strandolók rendelkezésére.

Elhelyezés: 2 ágyas pótágyazható szobákban, minden szoba síkképernyős műholdas TV-vel, telefonnal, széffel és minibárral, klímával felszerelt. A szobákhoz zuhanyzós fürdőszoba tartozik hajszárítóval.

Ellátás: reggeli.

Szolgáltatások: recepció, a la carte étterem, a szálloda bárjának és éttermének teraszán szabadtéri étkezésre van lehetőség. A szálloda közvetlen közelében teniszpálya és ping-pong asztal használatára van lehetőség. Az egész szállodában biztosított az ingyenes Wi-fi hozzáférés. Parkolás a szálloda előtt ingyenesen.

Egyéb: Háziállat vihető, 5 kg-ig.

Részvételi díj:

 

 

Üdülőhelyi díj: 3.400,- Ft/fő/hét, 12-18 évig: 1.700,- Ft/fő/hét.

Háziállat 5 kg-ig: 6 EUR/nap, a helyszínen fizetendő.

Egyágyas felár: 30%

7 éjnél rövidebb tartózkodás esetén felár fizetendő.

Gyermekkedvezmények: 3. 4. ágyon

  • 0-6 éves korig pótágyon 2 felnőttel ingyenes
  • 6-12 éves korig pótágyon 2 felnőttel-50%
  • 12-18 éves korig pótágyon 2 felnőttel -30%

 

További információ, foglalás az Istria Tours weboldalán

Hasonló ajánlatok
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Családi kikapcsolódás az Isztrián I Valamar Collection Marea Suites 5*

2 634 EUR/2 fő/7 éj
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Istria Premium Camping Resort 5*I Horvátország

1 347 EUR/3 fő/5 éj
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×