89 300 Ft-tól/fő/hét - Nyári vakáció a mesés Kvarner-öbölben
Érvényes: 2019.06.08 - 2019.09.21
Istria Tours '94
  • Magyarország, 1066. Budapest
    Mozsár u. 6.
  • +36 1 301 0138
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Rabac, a Kvarner-öböl gyöngyszeme, az Isztria egyik legkedveltebb turistacélpontja, a magyar nyaralók körében is. Az egykor pár tucat házacskával rendelkező halászfaluból mára népszerű üdülőváros lett, ahol számos magánház, és apartman található. Egy festői, fenyőerdőkkel, és olajfákkal borított öbölben található. Rabac a korábbi halászfalu atmoszféráját máig megtartotta, bár nyaranta szinte elözönlik a turisták: a vendégeket mintegy 10 ezer ágy várja. Strandjai főleg kavicsosak, és néhány sziklás is van. Infrastruktúrájuk is remek: napozóágyak, vízimentők, vízisportolási lehetőségek, játszóterek gondoskodnak a fiatalok, és az idősek tartalmas kikapcsolódásáról.  

Részletek

Fekvése: a 2 népszerű, barátságos szálloda Rabac településen található, egymás mellett, 700 m-re a városközponttól, szép kilátással a rabaci öbölre, fenyőerdővel körbevéve.

Strand: 100-150 méterre, kavicsos, sziklás öblökkel. Kék zászlós strand is található itt.

Elhelyezés:

  • Hotel Miramar és Allegro szobái: 2 ágyas, igény esetén pótágyazható, tengerre és parkra néző szobákban, melyek zuhanyzós fürdőszobával, klímával, SAT TV-vel, internet eléréssel rendelkeznek. Nem mindegyik szoba rendelkezik balkonnal, nem mindegyik szoba pótágyazható.

Ellátás: svédasztalos félpanzió, a Miramarban heti két,- az Allegroban heti háromszor témavacsora ( horvát, mediterrán jelleg;témavacsora csak főszezonban)

Szolgáltatások: klimatizált étterem látványkonyhával (időszakos) , lobbybár terasszal, ingyenes parkolás (nem őrzött parkoló), internet elérés, külső tengervizes medence szeparált gyermek résszel ( nem fűtött), bár a medencénél (10.15.-ig), a közelben sportlehetőségek :teniszpálya- bicikli bérlés- búvárközpont, szupermarket,  animációs programok gyerekeknek és zenés estek (csak főszezonban), masszázs és szépségápolási kezelések (felár ellenében)
 

Egyéb: háziállat megengedett, de előzetes egyeztetést igényel. Szombattól eltérő turnusváltás is lehetséges. Minimum tartózkodás 3 éj.


Részvételi díj:

 06.08.-07.22. között és 07.27.-09.09.között -10% akció levonható a táblázatban lévő árakból!

Figyelem! A recepción derül ki a szobák kiosztásakor, hogy melyik hotelbe kerülnek a vendégek!

Üdülőhelyi díj: 3.400 Ft/fő/hét, 12-18 évig: 1.700 Ft/fő/hét.

Háziállat: 20 EUR/nap a helyszínen fizetendő, kisállat ketrecben: 10 EUR/nap a helyszínen fizetendő.

Babaágy: 5 EUR/nap a helyszínen fizetendő.

Egyágyas felár: 50%

Gyerekkedvezmények:

  • 0-2 éves korig szülőkkel egy ágyban ingyenes
  • 2-14 éves korig pótágyon ingyenes
  • 2-14 éves korig főágyon -30%
  • 14 év felett pótágyon -15%

 

További információért kérjük, látogasson el az Istria Tours weboldalára!

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×