2 800 Ft/fő - Kalandok a Veszprémi Állatkertben
Érvényes: 2017.08.15 - 2020.02.09
Kittenberger Kálmán Növény és Vadaspark
  • Magyarország, 8200 Veszprém
    Kittenberger Kálmán utca 17.
  • +36 30 699 0870
  • email
  • weboldal
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A Veszprémi Állatkert a Balatontól csupán 15 km-re, csodálatos környezetben várja látogatóit az év minden napján, így hétvégéken és ünnepnapokon is. Az egész napos programot nyújtó állatkerti séta bármely korosztály részére kellemes kikapcsolódást jelent, ahol felfedezhetik az állatok csodálatos világát és találkozhatnak legújabb kedvencekkel.

A Veszprémi Állatkert festői szépségű Fejes-völgyében olyan hagyományos állatkerti állatok láthatók, mint az egzotikus élőhelyről származó nagymacskák, a hatalmas méretű kamcsatkai medvék, de érdekességek is, mint például a játékos madagaszkári félmajmok; illetve itt található a kisgyermekes családok között hatalmas népszerűségnek örvendő Kölyökdzsungel játszóház és terrárium.
A felső, Gulya-dombi részen terül el az Afrika-szavanna kifutó, mely otthont ad a szélesszájú orrszarvúcsaládnak, illetve a szavanna más jellegzetes állatainak is. Az Állatkert fennállása óta először zsiráfokkal is találkozhatunk a télen-nyáron látogatható Afrika házban, jó időben pedig a szavanna kifutón.

A kifutó szomszédságában épült fel az Európában is egyedülálló komplexum, a Csimpánzvilág, mely jelenleg 7 csimpánznak ad otthont.

2016. májusában szolgáltatásaink köre kibővült a dinoszaurusz parkban található élmény- foglalkoztatókkal, melyek célja, hogy a gyermekeket játékosan ismertesse meg a régészek munkájával, miközben sok új érdekes információt szerezhetnek Földünk több száz millió évvel ezelőtti állatvilágáról. Három foglalkoztató sátor áll a gyerkőcök rendelkezésére, melyekben animátorok segítik a fiatalokat. Az egyik sátorban egy ingyenes mini ásatás került kialakításra, ahol az ifjú paleontológus-növendékek kiáshatják „saját” dinoszaurusz fosszíliájukat, és közben a szerencsések érdekes kincsekre bukkanhatnak a homokozóban. Lehetőség van különleges emlékfotót készíteni egy félelmetes T. rex társaságában, a legbátrabbak pedig kipróbálhatják, hogy milyen dinoszaurusz háton lovagolni.

A gyerkőcök nagy örömére az állatkerti látogatást számos játszótér, egy játszóház és egy kalandpark teszi még szórakoztatóbbá. Ez utóbbi a Zoo Kalandpark, mely a Veszprémi Állatkert Gulya-dombi részén található új bejárat közvetlen szomszédságában várja a gyermekeket, és ahol próbára tehetik, összemérhetik ügyességüket. A Kalandparkban egy 32 kiállásos kötélpálya áll a bátor kalandvágyók rendelkezésére és animátorok segítenek a beöltöztetésben. Minden gyermek megfelelő védőfelszerelést kap és oktatásban részesül, mielőtt nekilát a kalandnak. A pálya 150 cm magasság alatt használható. 

BELÉPŐJEGYEK, ÁRAK

Egyéni 
Gyermek (3-18 éves korig)    1 900 Ft
Kisgyermek (3 éves kor alatt) 100 Ft
Diák (18 éves kor felett) 2 000 Ft
Nyugdíjas 1 900 Ft
Felnőtt 2 800 Ft
Támogatói jegy 5 000 Ft
Regisztrációs jegy 200 Ft
 
   
   
 
   
   
   
   

 

Kombinált
Kombinált belépő 2 felnőtt + 1 gyermek    7 000 Ft
További gyermekenként (max. 4 fő)/fő 1 500 Ft
Csoportos (10 főtől)
Gyermek (3-18 éves korig) 1 600 Ft
Diák (18 éves kor felett) 1 700 Ft
Felnőtt 2 300 Ft
Nyugdíjas 1 700 Ft

 

NYITVATARTÁS

Hétfőtől-péntekig: 9.00-18.00 óra között

Kérdése van? Visszahívjuk!×