Nagy Budai Húsvéti Vigasságok
Érvényes: 2019.04.20 - 2019.04.22
Bikás Park
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Az ország egyik legnagyobb húsvéti mulatsága kerül megrendezésre Budán, a festői szépségű Bikás Parkban, a 4-es metró állomásánál. Rengeteg izgalmas programmal készülünk az egész családnak. Koncertek, vidámpark, állatsimogató, gasztrosétány, gyermekszínház és mesemondó színesíti az ünnepet. Nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományőrzésre is. Lesz tojásfestés, locsolkodás, hagyományörző játszóház, gólyalábasok, artisták és még rengeteg izgalmas program.

A fesztivál idei vendége a VII. Húsvéti Bárányfesztivál

A rendezvényen fel szeretnénk sorakoztatni legjobb bárányhúsból készült hazai és nemzetközi ételeket, mindezt megfűszerezve minőségi kézműves termékekkel.

A gasztronómiai élményeken túl a látogatók bepillantást nyerhetnek abba, hogy milyen sokoldalúan használható fel a juh gyapja. A gyermekek ingyenes kézműves foglalkozásokon vehetnek részt mind a három nap során. Folyamatos programokkal és népi játékokkal szórakoztatjuk majd a közönséget.

A múlt hagyományait felidézvén klasszikus húsvéti mulatsággal várjuk az egész családot. A legkisebbek örömére egy nyuszi és bárány simogatót is felépítünk.

A rendezvény látogatása természetesen ingyenes, ott találkozunk:)

Az esemény időpontja: 2019. április 20-22.,  Helyszín: Bikás Park

Hasonló ajánlatok
Gödöllői Királyi Kastély

Az itáliai barokk remekei az Gödöllői Királyi Kastélyban

8 000 Ft-tól/fő
Gödöllői Királyi Kastély

Európai Történeti Kertek Napja – 2024. április 26.

1 000 Ft-tól/fő
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×