71 000 Ft-tól/fő/hét - Mesés üdülés a Mamma mia szigeten, Skopeloson
Érvényes: 2019.06.01 - 2019.09.30
Istria Tours '94
  • Magyarország, 1066. Budapest
    Mozsár u. 6.
  • +36 1 301 0138
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Skopelos hegyes vidéke fenyőfákkal sűrűn borított, amelyek egészen a görög tengerpart széléig húzódva egybefolynak a színtiszta tengervízzel, így görög szállás tekintetében igazán csodás hely. A „Zöld a Kéken”-ként is emlegetett sziget homokos partjaival, a tengerpart mentén fekvő éttermekkel, bárokkal, nyugágyakkal teljes körű kikapcsolódást nyújt a görög nyaralás perceihez. Görögország ezen részén számos szálloda és apartman várja a görög kultúra és tengerpart szerelmeseit!

Egyénileg utazna Görögországba? Esetleg autóbusszal vagy repülővel? Az Istria Tours mindegyik úttípusra kínál lehetőséget. Tekintse meg ajánlatainkat, és árainkat, majd válassza ki az Önnek legmegfelelőbb módot az utazáshoz! Járja körbe Skopelos szigetét a nyaralás alatt bérelt autóval, motorral vagy esetleg hajóval, és élvezze a görög tengerpart látványát, a görög sziget mediterrán hangulatát!

Afrodite Hotel***

Fekvése: A családi vezetésű, tradicionális hotel Skopelos város kikötője és Glossa kikötője között található, Panormoson. Tökéletes kiindulópont a sziget felfedezéséhez. A közelben több hangulatos étterem, bár és bolt is található. Panormos kristálytisztavizű strandja csupán 60m-re található a hoteltől.

Elhelyezés: A kényelmes szobák mindegyike fürdőszobával, hajszárítóval, saját balkonnal, klímával, TV-vel, telefonnal, rádióval, széffel, és hűtővel felszerelt. A suite szobák tágasabbak, alapterületük 45nm és akár 5fős család befogadására is alkalmasak.

Ellátás: Bőséges büféreggeli. A hotel egy régi családi recept alapján készült házi süteménnyel is kedveskedik vendégeinek.

Szolgáltatások: recepció, medence, gyermekmedence, fitneszterem, privát parkoló, medence bár

Üdülőhelyi díj: a helyszínen fizetendő.


Részvételi díj:

Előfoglalás: -10 % április 30-ig (a táblázatban lévő ár már tartalmazza)        

 
Ft/fő/hét/2019 JÚNIUS JÚLIUS AUGUSZTUS SZEPTEMBER
2 ágyas szoba 83.000 Ft 105.000 Ft 133.000 Ft 83.000 Ft
3 ágyas szoba 71.000 Ft 85.000 Ft 105.000 Ft 71.000 Ft

 Részvételi díj az alábbi szolgáltatásokat is tartalmazza: transzfer a kikötőből a szállodáig és vissza, welcome drink, magyar asszisztencia.

 

További információért kérjük, látogasson el az Istria Tours weboldalára!

Kérdése van? Visszahívjuk!×