24 900 Ft/2 fő/éj - Felnőttbarát húsvéti feltöltődés - akár egy éjszakára
Érvényes: 2019.04.18 - 2019.04.22
Duna Relax Hotel****
  • Magyarország, 2300 Ráckeve
    Dömsödi út 1-3.
  • +36 24 523 230
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Borok, minden igényt kielégítő wellness szolgáltatások, kemencés ételek és további titkos összetevők nyújtanak tökéletes harmóniát a Duna Relax&Event Hotel****-ben Ráckevén, a gyerekmentes övezetben!

Ráckevén a környezet, a Kis Duna hangulata önmagában is relaxáló hatású. A természet harmóniája mellett a városban és a környéken elérhető közös programok is segítik, hogy csak egymásra figyelhessenek az itt töltött napok alatt – a páros sétától a sétarepülésig. Tegyenek egy romantikus sétát a Duna-parton vacsora előtt, hogy utána a kellemes melegbe visszaérve feloldódjanak! Díjnyertes szakácsok készítik az Önök számára az ínycsiklandó fogásokat.

Ha egy csepp elmélyült nyugalomra vágyik, vegyen részt Mandala készítő, meditációs, jóga és relaxációs programokon.
Ha pedig aktívabb időtöltésre van hangolva, akkor aqua fittness, Nordic walking, power tréninge, asztali teniszt és számos egyéb izmokat és keringést pezsdítő lehetőség közül válogathat.

Bármit is választ nagyszerűen fogja érezni magát a Duna Relax&Event Hotel**** harmonikus légkörében, melybe becsempésztek egy kis eleganciát is a kényelem mellé.

Csomagajánlatunk foglalható:

Április 19-20. 1 éjszakára
Április 18-20. 2 éjszakára
Április 21-22. 1 éjszakára
Április 21-23. 2 éjszakára


„Húsvéti feltöltődés Ráckevén ” csomagajánlatunk tartalma:

  • Közvetlenül a folyóra néző, erkélyes szobáink (4 db. Relax Suite szobánk a kert felé néz), hajszárítóval, széffel, mini bárral, wifi csatlakozási lehetőséggel, televízióval, hangulatos világítással és légkondicionálóval vannak felszerelve.
  • Welcome drink: fejenként 1, itallapról választható alkoholmentes üdítő, kávé vagy tea különlegesség, vagy egy pohár sör vagy bor.
  • Bőséges büféreggeli, hideg és meleg ételek, sajtok, lekvárok, friss gyümölcsök és tejtermékek (laktóz mentes is) széles választékával és különleges íz világú svédasztalos vacsora, számos hazai és nemzetközi fogással.
  • Puha frottír köntös, törölköző és szauna lepedő a tartózkodás ideje alatt.
  • Antik Római wellness birodalmunk szolgáltatásainak (caldarium, tepidarium, laconicum, frigidarium, stb.), élménymedencék, Harmónia liget, Kneipp kúra, élményzuhany, dézsazuhany, pezsgőfürdő korlátlan, térítésmentes, akár éjszakába nyúló használata. Kültéri (június 01. és szeptember 30. között üzemel) és beltéri élménymedencék, baldachinos napvédő kerti függőágyak a tökéletes pihenésért.
  • Szauna program képzett szauna mestereinkkel, különleges felöntések alkalmazásával, mely a test és a lélek harmonizálására szolgál –a szálloda program rendje alapján.
  • Tematikus húsvéti programok a szálloda programrendje alapján.
  • Úszómedence: 18 méter hosszú és 138 cm mély és a hőmérséklete 26 fokos.
  • Pezsgőfürdő, Hidromasszázs, Gejzír: A legfelső szinten 33 fokos a víz. Az uszoda középső szinten lévő kis medencéjében a hidromasszázs és gejzír masszírozó hatását élvezheti. Látványelemeink automatikusan működnek, 5 perces időközönként.
  • Teabár: A méregtelenítés akkor igazán hatékony, ha megfelelő mennyiségű folyadék bevitellel párosul. Válasszon gyógyfüveinkből, és készítsen gyógyteát. Fogyasszon belőle kedvére korlátozás nélkül.
  • A bájos kisváros Ráckeve számtalan szépséggel, műemlékkel, kiállítással romantikus Duna-parti sétára csábít. De sporteszköz választékunkkal is állunk szíves rendelkezésére Pl.: kerékpár, kenu, kishajó, nordic walkingbotok, pingpong és tollas ütők labdákkal.


A csomagajánlat ára

Április 19-20. és április 21-22. 1 éjszakára: 24 900 Ft/1 éj/2 fő

Április 18-20. és április 21-23. 2 éjszakára: 43 800 Ft/2 éj/2 fő

További információk a szálloda weboldalán!

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×