3 430 Ft/fő - Angyali-sziget kerülő túra a Kis-Dunán
Érvényes: 2019.05.12
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Fedezze fel a varázslatos Ráckevei Duna-ágat közelről és ismerkedjen meg az úszólápok, nádasok és lagúnák élővilágával!

A telephelyről - Ráckeve - elindulva megkerüljük a természetvédelmi területet Ráckeve szívében, a Senki-szigetet. Az Árpád-híd alatt átkelve a fűzfák által bújtatott Balabán-lagunához érünk. A lagúna gazdag növény- és állatvilágát nem megbolygatva átkelünk a 1,2 km hosszú, hidakkal keresztezett csatornán. A kiságból kijutva a déli irányba nézve a túlparton találjuk a Malom-öblöt, amely valaha Mátyás király dunai flottájának volt a kikötőhelye.

Északi irányba körbeevezzük az Angyali-szigetet, amely Ráckeve legnagyobb szigete. A sziget északi területe még szinte érintetlen vadon, belső tavacskái költő- és ívóhelyek. A szigetet itt egy kis lagúna szeli ketté, amelyen keresztül a keleti ágat érjük el, majd visszafelé csordogálva találjuk a kiskunlacházi strandot, ahol pihenünk egyet. Újult erővel dél felé evezve átkelünk ismét a Balabán-lagunán, majd kiérve átszeljük ismét Ráckeve városát, ahol a hosszú túra energiapótlására elfogyasztjuk a késői ebédünket.

Ennek befejeztével lassan hazaevezünk a telephelyig. Szigetek, öblök, lagúnák teszik izgalmassá a vízi életet, a víz minősége évek óta kiváló, fürdésre alkalmas.

Paraméterek:

Távolság: 12 km
Nehézségi szint: könnyű

Ár: 3.430 Ft.-/ fő
(Az ár tartalmazza a kenutúrán kívül a 1,5l-es ásványvizet és az ebédet) 

A túrát csak 15 fő esetén indítjuk!

 

További részletekért kérjük, látogasson el a Kenutúra weboldalára!

 

HungaryCard kártya felmutatásával kedvezményesen vehet részt a túrán.
 - Kedvezményét, melynek mértéke 30% a plasztik kártyával tudja érvényesíteni. 
 

 A 64428 kuponkód segítségével 10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül.  

 RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>        
  

 

Kenubérlési lehetőség:

3-4 személyes kenukat ajánlunk a Kis-Dunai túrákhoz. Jelenleg maximum 34 fős túrákhoz áll rendelkezésre kenu park. Hajóink üvegszál és poliészter műgyanta építésű eszközök, rögzített ülésekkel, hozzá fa vagy műanyag – elsüllyeszthetetlen evezőkkel. Valamennyi kenunk jó minőségű, folyamatosan karbantartott megbízható vízi jármű. 

A kenukhoz a férőhelynek megfelelő számú kenulapátot és mentőmellényt adunk. Igény szerint térképet, hordót, köteleket, egyéb igény szerinti kiegészítőket biztosítunk, ezek benne vannak a bérleti díjban. 


Kérdése van? Visszahívjuk!×