10 900 Ft/fő/éj - Tavaszi felfrissülés egy több hektáros Kastélybirtokon
Érvényes: 2019.03.20 - 2019.05.31
Fried Kastélyszálló Resort
  • Magyarország, 7081 Simontornya, Malom út 33.
    NTAK: SZ19000277
  • +36 74 486 560
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Köszöntse a tavaszt egy valódi úri kikapcsoládással! Mikor is lehetne gyönyörűbb egy francia kastélypark, mint ebben az időszakban, mikor kirügyeznek, virágba borulnak a fák, felveszik gyönyörű zöld ruhájukat és mesés színekben pompáznak a virágágyások!? Látogasson el a Fried Kastélyszálló Resortba, és köszöntse a tavaszt a csodás Fried Birtokon!

A több hektáron elterülő Kastélybirtok festői környezetben, erdők, lankás dombok és szőlőhegyek ölelésében helyezkedik el a Tolna megyei Simontornyán. „Három épület, három hangulat” ez jellemzi szállodánkat. A romantikus, szecessziós stílusú Kastély vendégei elegáns, mahagóniból és rózsafából készült kézzel faragott bútorzattal berendezett szobákban hajthatják álomra fejüket. A Liliom szárny vendégei a modern stílusú, természetes alapanyagokból készült bútorok kényelmét élvezhetik, ahol a szobák antiallergén bambuszparkettával vannak burkolva. A harmadik épületünk a Vadászház nem csak a „vadászat szerelmeseinek” ajánljuk, nagyobb baráti társaságok, vagy családok részére is tökéletes választás.

A Fried Kastélyban minden korosztály jól érzi magát. A felnőttek számára a Wellness és Fitness Központunkban található beltéri és a kültéri úszómedence, szaunák, pezsgőfürdő, fitness terem és élményzuhany mellett különböző szépészeti kezelések, masszázsok biztosítják a tökéletes testi-lelki felfrissülést. A gyermekeket vizicsúszda, játszótér, játszósarok és állatsimogató várja.

A Birtok saját pincészettel rendelkezik, ahol a helyben termett szőlőből készült borokat kóstolhatják meg. A Fried Birtokon télen-nyáron borkóstoló, szabatéri sütögetés és bográcsozás fokozza az egyébként is kellemes hangulatot. Szállodánk elegáns, első osztályú éttermében pedig  a magyar konyha mellett nemzetközi ízek is képviseltetik magukat.


A Tavaszi felfrissülés csomagajánlat tartalma:

  • Szállás klimatizált Standard szobában
  • Félpanziós ellátás: bőséges reggeli és vacsora a szálloda éttermében
  • Wellness-Fitness Központ használata nyitvatartási időben (8-20): egész évben üzemelő fedett fűtött úszómedence, melegvizes masszázs-pezsgőfürdő medence, finn-, infra-, aroma- szaunák, élményzuhany, gőzkamra, aroma tepidárium, légkondicionált fitness terem
  • Fürdőköpeny (felnőtt méretű) és wellness törülköző használata
  • 20% kedvezmény a Tamási Termálfürdőbe (Érvényes: felnőtt- és nyugdíjas egész napos- és délutános-, 17 óra utáni-, gyermek- és családi belépőjegyekre, valamint bérletekre)
  • Kikapcsolódás a gyönyörű francia Kastélyparkban, ahol a gyermekeket játszótér és kisállat simogató várja
  • Biliárd, asztalitenisz, asztali foci, darts, kártyák, társasjátékok, lengő teke, strandröplabda pálya, tollaslabda használatának lehetősége
  • Ingyenes WIFI elérhetőség a szobákban és a szálloda egész területén
  • Zárt, őrzés nélküli parkoló díjmentes igénybevétele

A csomag 2019. május 31-ig foglalható kiemelt időszakok kivételével.

 

Foglalja le szállását a 2019. március 1 – május 31. közötti időszakra kedvezményes tavaszi csomagunk keretében!

  Hétköznap (vasárnap-csütörtök)  Hétvége (péntek- szombat)
1. és 2. éjszaka 10 900 Ft/ fő/ éj 13 900 Ft / fő/ éj 
Hosszabbítás: 10 900 Ft/ fő/ éj

 

 

 

 

 

 

További információkért kérjük, látogasson el a szálloda weboldalára!

Kérdése van? Visszahívjuk!×