900 Ft-tól/fő - Húsvéti nyuszikeresés a Vasúttörténeti Parkban
Érvényes: 2019.04.21 - 2019.04.22
Magyar Vasúttörténeti Park
  • Magyarország, 1142 Budapest
    Tatai út 95.
  • +36 1 450 1497
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A Magyar Vasúttörténeti Parknak, Európa első interaktív vasúti Parkjának - mely 70.000 négyzetméteres alapterületen száznál is több vasúti járművet, és a vasút üzemeltetéséhez szükséges berendezést mutat be - a volt Északi Vontatási telep ad otthon. Ezt a telepet 1913-ban adták át, s akkoriban Közép-Európa legnagyobb vontatási telepe volt. A vontatási telepen két fordítókoronggal rendelkező körfűtőházat építettek, kisebbiket 22 állással a nagyobbikat 34 állással.

A Magyar Vasúttörténeti Parkot felkeresőknek a nyári nyitva tartás alatt ingavonatot közlekedtetünk Budapest Nyugati pályaudvar, és a Park között. (A vonaton előre váltott parkbelépővel ingyenesen lehet utazni.) A Park megközelíthető még a 30-as számú városi autóbusszal a Baross térről (Keleti pu. mellett), leszállás a Rokolya utcai megállónál.

A személygépkocsival érkezőket ingyenes parkoló várja a kerékpárosokat pedig kerékpártároló.

 

A Húsvéti Nyuszikeresés április 21 - 22. között számos izgalmas és különleges hagyományőrző programmal várja a látogatókat. A rendezvényen számos kézműves és hagyományőrző program közül válogathatnak a családok, úgy mint a kreatív sarok, ahol ünnepi dekorációkat készíthetnek, illetve kipróbálhatják a tojásfestést és az írókázást is. Húsvéthétfőn a gyermekek részt vehetnek egy nyuszikereső játékban, amely során a Parkban elrejtett fából készült tapsifüleseket kell megtalálni és összegyűjteni, apró ajándékokért.

 

Nyitvatartási idő:

keddtől péntekig: 10.00.-18.00. óráig 

szombatonként:   10:00-18:00-ig

vasárnaponként:  10:00-17:00-ig

 

További információért keresse fel a Park weboldalát

Kérdése van? Visszahívjuk!×