12 EUR /fő - Családias hangulatú borkóstoló a Szépasszony-völgyben
Érvényes: 2017.08.12 - 2019.11.03
Szépasszonyvölgy
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Szeretné megismerni az egri borvidék kiváló borait, élvezni a hamisítatlan, minőségi fehér és vörös borok zamatos ízét? Kóstolja meg Eger híres borait, várja Önt is a Szépasszony-völgy!
Egerben számos nevezetesség, kultúrális program fogadja majd, hosszú sétákat tehet a belvárosában, a fürdők gyógyító hatását élvezheti vagy rendezvények színes kavalkádján vehet részt. A kellemesen eltöltött nap végén pedig irány a Szépasszony-völgy!

Válasszon a borkóstoló csomagok közül, melyek 10 főtől vehetőek igénybe, előzetes bejelentkezéssel. (Pincékben akár 50-100 fős csoportokat is tudnak fogadni.)

A finom borok mellé a csomagokban gulyást és paraszttálat is felszolgálnak! A gulyás szabadszedéses, 20 dkg hús fejenként. A paraszttál az alábbiakat tartalmazza: szárazkolbász, császár szalonna, tarja és disznósajt. Valamint trappistasajtot és zöldségeket is gazdagon, mint paradicsom, paprika, retek, lilahagyma, kígyóuborka.

A kóstoló az alábbi borokat tartalmazza:
Száraz fehérbor Egri Leányka, száraz vörös Bikavér, félédes vörös Zweigelt, félédes fehér Ottonell Muskotály, édes vörös Melora, Jégbor édes fehérborból.
BORKÓSTOLÓ CSOMAGOK

Borkóstóló (6 féle bor) + gulyás
Ára: 12 Euro / fő (Min. 10 főtől)
   
Borkóstóló (6 féle bor) + gulyás + 2 rétes
Ára: 14 Euro / fő (Min. 10 főtől)
   
Borkóstóló (6 féle bor) + gulyás + 1 palackos bor
Ára: 14 Euro / fő (Min. 10 főtől)
   
Borkóstóló (6 féle bor) + gulyás + paraszttál
Ára: 19 Euro / fő (Min. 10 főtől)
   
Borkóstóló (6 féle bor) + gulyás + paraszttál + 2 rétes
Ára: 21 Euro / fő (Min. 10 főtől)Fontos tudnivalók:


    A feltüntetett árak bruttó árak, és egy főre értendőek.
    Kiskorúaknak alkoholt nem szolgálunk fel.Foglaláshoz kérjük írjon a borkostolas@szepasszonyvolgy.info.hu e-mail címre, melyet e-mailben visszaigazolnak. Kérjük pontosan adja meg, hogy mikor, hány főnek kér borkóstolást, beleértve a 6 év alattiak, 6-14 év közötti fiatalok számát).

Kérdése van? Visszahívjuk!×