5 000 Ft/fő - Exkluzív kádfürdők Villányban
Érvényes: 2017.08.12 - 2019.02.03
CROCUS Gere Bor Hotel - Wine Spa****
  • Magyarország, 7773 Villány
    Diófás tér 4-12.
  • +36 72 492 195
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A Crocus Gere Bor Hotel & Resort Wine Spa**** szőlő- és bor alapokon nyugvó vinoterápiás wellness központja arra hivatott, hogy teljes testi-lelki feltöltődést kínáljon vendégei számára. A mai rohanó világban szüksége van testünknek és lelkünknek is egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre, lazításra. A kezelésekhez az alapanyagok nagy részét Gere Attila Pincészete biztosítja, melyek mind villányi, bio ültetvényekről származnak.


& Spa részleg az alábbi lehetőségeket kínálja:

  • Wellness & Spa fürdőház
  • Vinoterápia (A CROCUS VINOTERÁPIA részlegen a vendégek vinoterápiás szolgáltatásokkal kényeztethetik magukat, melyek a szőlő és bor alapanyagú, saját receptúra alapján készített kozmetikumokkal végzett kezeléseket jelentik: Évezredek óta közismert, hogy a mérsékelt borfogyasztásnak az egészség megvédése érdekében jelentős szerepet tulajdonítanak. A vörösbor szépségápolásban történő felhasználásával is bizonyítottan fiatalító, szépítő, bőrfeszesítő eredményeket lehet elérni. Saját hatóanyagokkal végzett arckezeléseken kívül, wellness szolgáltatásuk palettáján megtalálhatók a spanyol BRUNO VASSARI kozmetikai cég professzionális készítményeire épülő botox hatású illetve AHA-savas arckezelések is.)
  • Wellnessbár (A részleghez közvetlenül kapcsolódó Wellness Bár különböző italokkal, kávéval, üdítővel, vitaminkoktélokkal, gyógyteákkal és snack ételekkel várja a felfrissülésre vágyókat.)


CROCUS- fürdőik között mindenki megtalálhatja a pihenés legkellemesebb módját, legyen az vörösboros, illóolajos vagy Holt-tengeri sós kádfürdő.

Évezredek óta közismert, hogy a mérsékelt borfogyasztásnak az egészség megvédése érdekében jelentős szerepet tulajdonítanak. A vörösbor szépségápolásban történő felhasználásával is bizonyítottan fiatalító, szépítő, bőrfeszesítő eredményeket lehet elérni. A vörösborfürdő mindamellett, hogy szépíti és fiatalítja bőrünket, oldja a stresszt és nyugtató hatással is bír testünkre-lelkünkre. Borfürdőnkhöz természetesen saját borunkat használjuk fel. Az illóolajos forró aromafürdők testet-lelket erősítő, nyugtató, élénkítő, lazító hatását már a rómaiak is ismerték. Egy kád illóolajos fürdő felkészíti az izmokat és a lelket a masszázsra, de önmagában is felemelő érzést nyújt.

A magas ásványi anyag tartalmú Holt-tengeri sós vízben való fürdés feltölti szervezetünket olyan ásványokkal, melyek létfontosságúak immunrendszerünk erősítéséhez, valamint bőrünk szépségének megtartásához is. 

VÁLASZTHATÓ KÁDFÜRDŐK

 

Regeneráló, frissítő vörösborfürdő (20 perc): 5 000 Ft/fő

Gere Attila Pincészetének boraival
Bekészítés: 1 pohár vörösbor                                                

Romantika Aromafürdő (20 perc): 5 000 Ft/fő
Bekészítés: 1 pohár pezsgő               

Bőrtápláló aromafürdő tejjel és mézzel (20 perc): 5 000 Ft/fő
Bekészítés: 1 csésze gyógytea                                  

Stressz oldó aromafürdő (20 perc): 5 000 Ft/fő
Bekészítés: 1 csésze gyógytea                                                  

Holt-tengeri sós méregtelenítő aromafürdő (20 perc): 5 000 Ft/fő
Bekészítés: 1 pohár vörösbor
Fürdő-szolgáltatásainkat lehetőségük van egyénileg illetve párosan is igénybe venni.

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×