Miskolci Farsang
Érvényes: 2019.02.22 - 2019.02.24
Miskolci Kocsonyafarsang
  • Magyarország., 3530 Miskolc
    Belváros
  • +36 46 412 228
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac, népművészeti vásár - mindez Önre vár az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválján, február 22-24. között, Miskolcon.

A Becherovka Miskolci Farsang az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. A fesztivál a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. Kirakodó vásárán több száz kézműves és gasztronómiai árus jelenik meg. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes . Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac és népművészeti vásár várja a vendégeket.

A farsang programkínálatában több tucatnyi koncert, számos gyermek- és családi program, kiállítások, farsangi felvonulás található a karneváli hangulatot megidézve. A fesztivál ideje alatt minden korosztály megtalálja az igényes és színvonalas szórakozási lehetőséget.

 

Farsangi felvonulás

FEBRUÁR 22. 16:00
A Centrumtól a Szent István térig

Közreműködnek: E-Bogár (Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Kar), Miskolci Majorette Együttes, Miskolci Fúvós Zenekar, Ködmön Formációs Táncegyüttes, Miskolci Pincék Asztaltársasága, Kard és Kereszt Johannita Testvériség Egyesület, Kaffka AMI, DVTK Jegesmedvék, Miskolc Steelleaders, Bab Társulat, Vaga Banda Gólyalábasok, Destination Drum Group, Nyugdíjas Klubok.

 

Farsangi étkek és meleg italok versenye

A Becherovka Miskolci Farsang meghirdeti gasztronómiai versenyeit. Három kategóriában mérethetik meg termékeiket azok a kiállítók, akik hisznek abban, hogy az általuk készített finomságokat és a különféle forróitalokat csak magas minőségben érdemes kínálni a vendégeknek. Szakértői csoport segítségével keressük a rendezvény legízletesebb farsangi ételét, az alkoholos, illetve az alkoholmentes meleg italokat pedig borászokból álló zsűri minősíti. A rendezvény támogatója Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, a díjakat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ajánlja fel. Az első helyezettek oklevelet kapnak és lehetőséget arra, hogy faházaikon elhelyezett plakáttal jelezzék: itt kapható a Becherovka Miskolci Farsang legfinomabb terméke! Eredményhirdetés február 22-én 19 órakor a Városházán, melyre várunk minden kedves érdeklődőt.

 

Részletes program megtekintése!

Hasonló ajánlatok
Hotel Írottkő***

Senior pihenés az Alpok lábánál Kőszegen

11 500 Ft-tól/fő/éjszaka
Hotel Írottkő***

Pünkösd Kőszegen

24 000 Ft-tól/fő/éjszaka
Cardoner Hotel és Konferenciaközpont

Tavaszi feltöltődés Dobogókőn

22 900 Ft-tól/fő/éjszaka
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×