9 740 Ft/db - PIVO Expressz 2019. Sörtúra Csehországba élményvonattal Budapestről
Érvényes: 2019.03.23
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

PIVO Expressz - Sörbarátok és sörtúra kedvelőknek ajánljuk Brünnbe induló Élményvonatunkat. Egynapos sörtúra Morvaország fővárosába 2019. március 23-án! Brünn (cseh nyelven Brno) Csehország több száz éves városa. Brünn Morvaország fővárosaként híres középkori templomairól, kastélyairól, elegáns üzleteiről és hangulatos sörfőzdéiről. A számos látnivalót kínáló óváros egy rövid sétával érhető el a főpályaudvarról. Az élményvonat személyzete szótárral látja el vendégeit, valamint érkezés után közös séta tehető a város főterére.

Brünn (cseh nyelven Brno) Csehország második legfontosabb városa és egyben Morvaország fővárosa. A város Pozsony és Prága között a Svitava és a Svratka folyók ölelésében fekszik. A várostól északra található a természeti kincsekben gazdag Morva-karszt.

Az ide látogatóknak a remek cseh sörök kóstolgatása mellett érdemes egy sétát tenniük a városban. A számos látnivaló egyike a város jelképének számító Szent Péter-Pál Székesegyház, mely eredetileg román bazilikának épült a XI. században. Az épület egy dombon áll, ezért kimagaslik a környező házak közül és ezen tulajdonsága a brünni látkép meghatározó elemévé teszi a székesegyházat.

Brünn egyik érdekes épülete a Spilberk, mely 1930-40 között a Gestapo épülete volt. A várnak magyar vonatkozása is van, mivel a XVIII. század végén itt börtönözték be Kazinczy Ferencet. Egy, a vár falán található márványtáblán ez áll: „ A magyar hazafiaknak, akik a vár börtönében szenvedtek a nemzeti függetlenségért és haladásért. A magyar nép – 1964.”

Ahhoz, hogy a múmiák földjén járjunk, nem kell egészen Egyiptomig elmennünk, elég, ha betérünk Brünnben a Kapucinusok Szent Kereszt templomába, ahol 153 múmiát őriznek. A templom szellőzőrendszerének köszönhetően tudták megőrizni a szerzetesek és egyéb világi elöljárók maradványait, köztük, a híres Trenck Frigyes báróét is.

Látogassanak el velünk Brünn városába a PIVO Expresszel, ahol Önök is megtekinthetik eme nevezetességeket egy-egy cseh sörkülönlegesség kíséretében.

 

További részletekért kérjük, látogasson el a MÁV Nosztalgia Kft. weboldalára!

 

HungaryCard kártyával kedvezményesen vehet részt a sörtúrán.

Kedvezményét, melynek mértéke 25% - személyes jegyvásárláskor kérjük,a kinyomtatott E-szelvényt és a HungaryCard plasztik kártyát mutassa fel kollégának, aki jóváírja a kártyán a kedvezményt. HungaryCard PLUS kártyával 2 alkalommal, a HungaryCard BASIC kártyával pedig 1 alkalommal lehet felhasználni.

A Hungary Card kedvezmény kizárólag a vonatjegyre vehető igénybe Economy Club és fapados osztályon, fakultatív  programokra, egyéb  díjakra nem érvényesíthetők. Más kedvezménnyel nem összevonható és a szabad helyek függvényében érvényes.

 

  A 64428 kuponkód segítségével 10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül.  

 RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>        
  

 

       

                            

Hasonló ajánlatok
Menta Travel

Decemberi pihenés a varázslatos Maya Riviérán

1 200 EUR/fő/7 éj
7Mérföld Utazási Iroda

Hajóutak az őszi szünetben

780 EUR/2 fő/út-tól
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×