2 600 USD/fő/8 nap - Ismerje meg Alaszka partjait a luxus Disney Wonder fedélzetéről
Érvényes: 2019.06.03 - 2019.06.11
7Mérföld Utazási Iroda
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Hagyja magát és gyermekeit elarázsolni egy mesés utazás alkalmával, találkozzanak a kedvenc Disney karaktereikkel, akik garantáltan minden gyermek és szülő arcára mosolyt csal! Ki ne szeretne Donald kacsával, Mickey egérrel vagy akár Aranyhajjal eltölteni néhány felejthetetlen napot? Csúszdázzanak 3 emelet magasságból, nézzenek Broadway-színvonalú műsorokat a Walt Disney színházban!
A Disney hajóflotta minden tagja kifejezetten a családok számára lett kialakítva, ahol minden képzeletet felülmúló mesevilág fogadja majd. A gyermekeknek 5 korosztályra bontva szerveznek változatos szabadidős tevékenységeket, melyekben a kreativitást, tudást és az ügyességet segítenek fejleszteni.
Az óceánjárók világában egyedülálló módon már 3 hónapos kortól fel lehet szállni a fedélzetre és 3 éves korig gyermekmegőrzési lehetőség is az utasok rendelkezésére áll.
Emellett a felnőttek is megtalálják a számukra ideális kikapcsolódási formát, mivel a fedélzeten több, csak általuk használható közösségi teret is kialakítottak.


Irány Alaszka 2019. június 3. indulással:
belső kabin 2600 USD/főtől
külső kabin 3065 USD/főtől
balkonos kabin 4200 USD/főtől foglalható.

Az árak tartalmazzák a hajóutat kétágyas elhelyezéssel, a teljes ellátást, a kikötői illetékeket és a fedélzeti programok és szolgáltatások nagy részét.

Külön fizetendő az eljutás a hajóig, a helyszínen a szervízdíj (kb. 12 USD/fő/éj), személyes kiadásokat és esetleges biztosításokat.

Az árak a szabad helyek függvényében folyamatosan változnak!
Gyerekkedvezmény 18 éves korig 2 felnőttel egy kabinban kb. 25%.

Egy hajóút során legalább egyszer megjelennek a Disney-figurák a reggeli idején, a gyerekek találkozhatnak velük a napi programok és a kalózest alatt is.

Külön találkozás pl. fotózkodás, hercegnős teaparti, személyes születésnapi köszöntések és hasonlók díj ellenében kérhetők.

 

 

További információkért kérjük, látogasson el az utazási iroda weboldalára!

 

ó

 

Hasonló ajánlatok
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Idén nyáron irány Korfu!

1 565 800 EUR/2 fő/7 éj
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Családi kikapcsolódás az Isztrián I Valamar Collection Marea Suites 5*

2 634 EUR/2 fő/7 éj
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Istria Premium Camping Resort 5*I Horvátország

1 347 EUR/3 fő/5 éj
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×