2 490 Ft-tól - NIKA - Szenvedélyünk a gasztronómia!
Érvényes: 2020.01.01 - 2020.01.31
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

 

A Nika Étterem közel a belváros nyüzsgéséhez, közel az Astoriához, központi helyen lévő kis gyöngyszem. Közkedvelt turista étterem, mert a remek és különleges ételek között megtalálhatóak a magyaros ételek is. Hangulatát meghatározza a modern és fiatalos berendezés. Belépéskor azonnal áthat minket a Nika érzés: a pezsgő, fiatalos, de mégis elegáns hely azonnal magával ragad.

A Nika étterem kínálata kizárólag a vendégek ízvilága szerint lett kialakítva, az étlapon a  kedvelt magyaros ételek mellett a nemzetközi konyha kedvencei is megtalálhatók. HungaryCard Basic és Plus kártyával 1, illetve 2 alkalommal 30% kedvezmény, valamint korlátlan alkalommal 20% kedvezmény az ételfogyasztás árából!

A menük textúrájánál törekedtünk egy olyan arculat kialakítására, ami Magyarországon a több ezer étteremben nem elérhető. Bátorkodtunk keleti fűszerekkel, fűszernövényekkel, virágokkal játszani, amik a hétköznapi anyagok remek kiegészítőivé váltak. Mindvégig ügyeltünk arra, hogy az ételeinkben a nem megszokott alapanyagok ne kitüremkedjenek, hanem belesimuljanak az étel textúrájába.

Ételeinket kizárólag modern konyhatechnológiai eljárásokkal készítjük Párizsból, Normandiából, Belgiumból és Bécsből beszerzett alapanyagokból. Mikrohullámú sütőt, fritőzt nem használunk, fagyasztott alapanyagokkal nem dolgozunk. Éttermünk célja nem a tömegtermelés, hanem a kézzel készített ételremekek alkotása, amik valódi gasztronómiai élményt nyújtanak vendégeink számára. Inspirációnk a szakma szeretete és a játék. Védjegyünk a tradíciók, a precizitás és a minőség.

Felejthetetlen ételeket kínálunk helyi specialitásokkal és nemzetközi konyhával, hogy minden alkalommal legalább ugyanannyira élvezetes legyen nálunk étkezni. Tematikus hetekkel , téli-nyári szezonális étlappal igyekszünk mindig újdonságokat varázsolni kedves Vendégeink elé. Tekintse meg legfrissebb ajánlatunkat! Sőt! Győződjön meg róla személyesen, látogasson el hozzánk!

NIKA RESTAURANT

Cím:         1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 7-9. 
Telefon:    70 380-4924
email:       nikarestaurant@gmail.com
web:         http://www.nikarestaurant.hu

 

További részletekért kérjük, látogasson el az étterem weboldalára!

 

HungaryCard kártyával kedvezményesen vehet részt a kulináris kalandozásban.

 -   Kedvezményét, melynek mértéke 30% a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. HungaryCard PLUS kártyához 2 db E-szelvényt, a HungaryCard BASIC kártyához pedig 1 db E-szelvényt lehet felhasználni.
- A kártya felmutatásával korlátlan alkalommal igénybe vehető a 20% kedvezmény a kártya érvényességi idejéig (2021.01.31.) 

         A fenti kedvezmények csak az ételfogyasztásra vonatkoznak.

A 64428 kuponkód segítségével  

10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. 

 

 RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>        
  

 

 További információk a kártyáról

 

Hasonló ajánlatok
Hotel Írottkő***

Senior pihenés az Alpok lábánál Kőszegen

11 500 Ft-tól/fő/éjszaka
Hotel Írottkő***

Pünkösd Kőszegen

24 000 Ft-tól/fő/éjszaka
Cardoner Hotel és Konferenciaközpont

Tavaszi feltöltődés Dobogókőn

22 900 Ft-tól/fő/éjszaka
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×