16 000 Ft/ház/éj - Varázslatos pihenés a baba- és gyerekbarát Hűs Udvar Vintage Vendégházban
Érvényes: 2019.01.16 - 2019.12.31
Hűs Udvar Vintage Noszvaj
  • Magyarország, 3325 Noszvaj
    II.Rákóczi Ferenc út 34.
  • +36 20 238 8610
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Nincs is jobb annál, amikor az ember úgy töltheti a jól megérdemelt pihenését, ahogyan ő akarja... de legalábbis alkalmazkodás nélkül. Ehhez kínál kiváló lehetőséget a Hűs Udvar Vendégház Noszvajon, ahol a csend, a nyugalom és az ország legfrissebb levegője uralja a környezetet.

A Hűs Udvar a Dél-Nyugat Bükk legkarakteresebb településén, Noszvajon fekszik, ahol a legtisztább a levegő, ahol csodát teremnek a szőlős dűlők, ahol megigéző a bükkös-erdős táj. Mindez teljes nyugalmat, harmóniát, kikapcsolódást és rengeteg élményt nyújt mindazoknak, akik erre igényt formálnak.


 

A Hűs Udvar 2 személy vagy legfeljebb egy 3 gyermekes család kényelmére nyújt pihentető megoldást. Az 50 m2-es ház egy franciaágyas szobával és egy 3 gyermek számára készült emeletes ágyas térrel rendelkezik. A ház része továbbá a konyha-nappali, a fürdőszoba és a tornácos pihegő.

A Hűs Udvar vintage esszenciáját az ott növő diófák adják. Meghatározzák a teljes karakterét. A noszvaji kőkultúrával vegyülve pedig hűs, kényelmes pihenést biztosítanak a támfalba épített nyársaló-bográcsozó térrel és a fedett színnel együtt akár a legnagyobb kánikulában is. A hangulatot a ház hideg rozéja és szénsavas bodzaszörpje jelentősen fokozza.

Specialitások:
Vintage felszereltség - Elhozzuk Önnek Noszvaj kék-fehér falusi hangulatát! Felújított és stílusában kissé újraértelmezett régi bútorokat használtunk a belső terek kialakításánál. Házunk baba- és gyermekbarát. 

Bababarát felszereltség - Ha a baba boldog, akkor a szülő is az. Ezt magunkról is tudjuk. Így fontosnak tartjuk, hogy minden kényelmi eszközt megtaláljon babája számára. Ezt a következőkkel biztosítjuk >

Reggeli & bor - Noszvaj bővelkedik helyi ízekben. Kiemelkedőek a szilvára és birsalmára épülő étkek, de emellett a helyi pék, sajtosok és hentesek termékei is megérnek egy kóstolást. Ebből állítjuk össze a reggelijét.

Programok - Fogadja szeretettel programajánlatunkat, mivel elég muníciót biztosítunk Önnek ahhoz, hogy akár 5 vagy 6 napig is élvezhesse a Hűs Udvar pihentető kényelmét. Ezeket érdemes megnéznie, átélnie >

 

Árak:
A Hűs Udvar két főig 16 000 Ft / ház / éj áron, 3 fő esetén 22 000 Ft / ház / éj, 3 fő fölött 28 000 Ft / ház / éj áron bérelhető, legalább 2 éjszakás ittartózkodás esetén.

Ez tartalmazza az idegenforgalmi adót, valamint reggelente egy "kotyogós" kávét a nap indításához.
A falusi reggeli ára 1800 Ft / fő, a sztenderd reggeli 1000 Ft / fő áron valamint családi reggeli 4500 Ft áron kérhető, ami a szállás díján felül fizetendő. Egyéb díjat nem számolunk fel.

A szállás az érkezési napon 14:00-tól foglalható el, elhagyni a távozási napon 10:00-ig szükséges.
Fizetési lehetőségek: készpénz, banki előreutalás, OTP SZÉP kártya.

 

További részletek és foglalás >

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×