6 300 Ft-tól/db - Hungary Card, az élménykártya - Kedvezmény- és ötletadó rendszer
Érvényes: 2019.02.22 - 2019.11.30
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Fedezze fel Magyarország számtalan látnivalóját, természeti és kulturális értékeit!

A megtakarítás élménye egy éven át!       

A Hungary Card - Magyar Turizmus Kártya egy olyan kedvezményeket nyújtó kártya, amely több, mint egy évig érvényes az ország számos szálláshelyén, éttermében, múzeumában, színházában, strandjain, gyógy- és termálfürdőjében.

Válassza a kártya bármely típusát, a Basic, vagy Plus csomagot, kedvezményes utazási lehetőségek, múzeumi, színházi, állatkerti, cirkusz, és fürdő belépők, és sok más szabadidős tevékenység várja az országban.  A kártya nem névre szóló, így barátok, ismerősök is élvezhetik annak előnyeit 2020. január  31-ig.

A kedvezmények egy része a kártya érvényességi idején belül korlátlanul igénybe vehetők, ehhez elegendő a kártya felmutatása. Ilyenek például a vendéglátóhelyek, szálláshelyek, sok fürdő és múzeum. A korlátozott alkalommal igénybe vehető kedvezmények egyik részéhez papír szelvényfüzet szükséges, másik részük pedig elektronikusan a kártya regisztrációja után érvényesíthető.

A kedvezményeket három módon kaphatják meg:

- Kártya felmutatásával sok száz elfogadóhelyen,
- Közlekedési kedvezmények a szelvényfüzetben
- További vonzó kínálat az internetről letöltött és  kinyomtatott  „e-szelvények”  segítségével

 Egyedülálló lehetőséget biztosít a tulajdonosának:

- Nem névre szóló 
- Jelentős összeg takarítható meg
- Több, mint ezer elfogadóhely
- Több, mint 10 éve működik

Egy kis ízelítő a kártyacsomagok tartalmából:

Hungary Card Basic:

Az ára már az első használatnál megtérülhet, tartalmazza az összes felmutatós kedvezményt (10-50% szálláshelyek, éttermek, strandok, kalandparkok, fitness termek, színházak, múzeumok, fesztiválok, stb.) és számos elektronikus kedvezmény tartozik hozzá, pl. fél árú belépők a Zsolnay-Negyedbe, a Gödöllői Királyi Kastélyba, a Pesti Magyar Színházba, az Újszínházba, a Bethlen Téri Színházba, a Fővárosi Állatkertbe, a szegedi Napfényfürdő Aquapolisba, 20-50% dunai hajózásnál, 40% a Fővárosi Nagycirkuszba, 50% a Művészetek Völgye Fesztiválra, stb.

Hungary Card Plus:

Magában foglalja a Basic csomag összes kedvezményét, valamint további nagymértékű kedvezményeket ad. Pl.: 50% vasúti menetjegyre, 50% helyközi Volán autóbuszjáratokon, ingyenes helyi közlekedés vidéki nagyvárosokban, ingyenes AUTÓKLUB tagság, 50% kedvezmény a 10 napos D1 autópálya matrica árából, ingyenes múzeumbérlet Eger, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szentendre, Pécs, Zalaegerszeg számos múzeumába, 50% az Aquaworldbe, 50% Cserkeszőlő, Hévíz, Sárvár, illetve a budapesti gyógyfürdőkbe, 50% balatoni hajózásnál, ingyenes belépő az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba és még sok más!
Ezek listája megtalálható a kártyához adott Partnerkatalógusban, a neten, ill. az okostelefonos applikációban, ahol a tartózkodási helyünkhöz közeli kedvezményadók és a hozzájuk vezető út is (Waze) megjelenik. A kártyatulajdonosoknak küldött heti hírlevelek ötletadó itinerként szolgálhatnak és sokszor kínálunk fel a partnereinktől kapott ingyenes színház, múzeum és egyéb belépési lehetőségeket is.
Így a kártya ára a tudatos turista számára egy okosan összeállított hétvégi programon is bőven megtérül (ld. a fotóknál megtakarítási tippeket)

 Árak (bruttó): 

Hungary Card Basic:    7 000 Ft /db      Kedvezményes ár:   6 300 Ft/db 
Plus csomag:               13 000 Ft /db      Kedvezményes ár: 11.700 Ft/db
Díszdoboz:                        500 Ft /db
Díszdoboz egyedi grafikával: példányszámfüggő ár
A kiszállítás ingyenes.

A kártya érvényessége: 2020. január 31.

Megvásárolható a www.hungarycard.hu oldalon, ahol további információk is olvashatók.

64428 kuponkód segítségével 10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. 

RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>          

Hungary Card

Hévíz, az élet forrása

3 500 Ft/fő
Hungary Card

Nagy Fa-Tál Konyhája

1 990 Ft-tól
további ajánlatok a szolgáltatótól
Hasonló ajánlatok
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×