166 990 Ft/fő/7éj - Egy hét a szuper strandok szigetén – Fuerteventurán
Érvényes: 2019.01.13 - 2019.01.20
Tickair Utazási Iroda
  • Magyarország, 7800 Siklós
    Petőfi u. 26.
  • +36 70 408 4004
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Ha csak a strandok érdekelnek minket, ha imádjuk sütteni a hasunkat a kellemes nyarat idéző meleg napon télen, akkor Fuerteventura jó választás. Ez az Észak-Afrikához legközelebb fekvő sziget egy bioszféra-rezervátum. Fuerteventura strandjai a legszebbek és legjobbak egész Európában, nem véletlen, hogy ide sereglenek a vízi sportok szerelmesei.

Fuerteventura mindössze 97 km-re helyezkedik Afrika partjaitól. Tenerife után a második legnagyobb sziget, mégis kevesen lakják. Leginkább azoknak az utasainknak ajánljuk Fuerteventurát, akik szeretik a nyugalmat és a kiutazásuk célja a pihenés, illetve feltöltődés. A fehér homokos strandjai a Kanári-szigetek legszebbjei! A legnagyobb és leghosszabb partszakaszok is itt találhatóak, így tehát nem kell attól félnie, hogy nem lesz szabad hely. A tradicionális Kanári hangulat is megtalálható a kisebb városokban, így tehát minden adott egy tökéletes utazáshoz!

Kiknek ajánljuk?

  • akik szeretik a gyönyörű, fehér homokos strandokat
  • akik nem szeretik a nagy tömeget
  • akik leginkább pihenni/feltöltődni szeretnének
  • akik szeretnek sétálni a szabadban, a természetben

Playa De Esquinzo egy csendes kisváros Fuerteventura déli részén. Javasoljuk az autóbérlést, mert így könnyebben fel tudjuk fedezni a környéket. A hotel közvetlen közelében található a gyönyörű, finom homokos tengerpart, amin hosszú sétákat tehetünk. 

Taxival vagy autóval pár perc alatt eljuthatunk Playa De Jandia városába, ahol rengeteg étterem és bár található, és itt is gyönyörű partszakaszok vannak. 

Esquinzo Monte del Mar *** apartmanhotel Playa De Esquinzo-ban található, mindössze 200 méterre a finom homokos tengerparttól. 

Az apartmankomplexum tágas, színes stúdiókat és apartmanokat kínál erkéllyel, műholdas TV-vel, privát fürdőszobával, valamint mikrohullámú sütővel és főzőlappal felszerelt konyhasarokkal. A legtöbb szobából a medencére vagy a szálláshely csodás kertjeire és teraszaira nyílik kilátás. A komplexumon belül van két étterem, két kis medence. A svédasztalos éttermében tipikus kanári-szigeteki, spanyol és nemzetközi ételeket szolgálnak fel.

Az ajánlat tartalma:

- repülőjegy, közvetlen járattal
- minden adó és illeték 
- kézitáska szállítás (40x30x20 cm) 
- szállás az út teljes időtartamára 
- transzfer a repülőtér és a hotel között, oda-vissza 
- magyar asszisztencia
- Félpanziós ellátás

 

További információ, időpontok

Hasonló ajánlatok
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Idén nyáron irány Korfu!

1 565 800 EUR/2 fő/7 éj
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Családi kikapcsolódás az Isztrián I Valamar Collection Marea Suites 5*

2 634 EUR/2 fő/7 éj
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Istria Premium Camping Resort 5*I Horvátország

1 347 EUR/3 fő/5 éj
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×