1 500 Ft /fő - Adventi Mesehotel a 100 éves Gellértben
Érvényes: 2018.12.08 - 2018.12.09
Danubius Hotel Gellért
  • Magyarország, 1111 Budapest
    Szent Gellért tér 1.
  • +361 889 5500
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Felejthetetlen élmények várják a családokat a 100 éves Hootel Gellért szállodában, ahol december 8-9. között ismét megnyílik az ország legnagyobb gyerekszobája


Belépni egy híres szálloda évszázados falai közé, önmagában nagy élmény, amit csak fokoz, hogy közkedvelt adventi hétvégénken újra mesehotellé változik a Danubius Hotel Gellért. Hatodszor érkezik meg a Mikulás a centenáriumát ünneplő hotelbe, hogy megannyi családi programmal varázsolja el a gyerekeket és nosztalgiázni vágyó szüleiket, nagyszüleiket. Az ország legnagyobb gyerekszobája idén is rendkívüli élményt kínál a Gellértben.


 

Programok:

Kütyümentes ünnepváró sárkánykuckó
a Bubbles Club és a #kikapcs mobil OFF, élmény ON mozgalom ajánlásával
Látogasd meg a Bubbles sárkányokat a Panoráma teremben, és hagyd, hogy elragadjon a Bubbles Papírvarázslat, a szárnyaló fantázia teremtette kütyümentes világ!
Nem is sejted, mi mindent lehet kihozni papír, olló és egy kis ragasztó segítségével. A Bubbles Club megmutatja, hogyan csalogathatod elő, és teheted kézzel foghatóvá a benned rejlő színes, kreatív világot. Kikapcs és gyere!

Készülj kreatívan a karácsonyra, és alkoss az ünnep jegyében minden asztalnál mást és mást:

  • A csíkos fák titkos erdejét
  • Csilingelő rénszarvasos üdvözlőkártyát
  • Karácsonyváró Bubbles koszorút
  • Izgő-mozgó sárkánycsücsök díszt
  • Kérj egy csillámos sárkánytetkót!
  • Díszíts mézeskalácsot!
  • Találkozz és fotózkodj a Bubbles sárkányokkal – Drazséval, Tikoval, Danyvel és Yoyóval

A Kütyümentes ünnepváró sárkánykuckó programjait a #kikapcs, mobil OFF, élmény ON mozgalom jegyében állítottuk össze, a valódi családi élményekért!

Téli kreatív világ LEGO® játszóházzal
Idén először nyílik meg a LEGO® játszóház, ahova egyaránt várjuk a kicsiket és nagyokat önfeledt játékra, kreatív építésre. A fantáziának csak a képzelet szab határt, amihez mi biztosítjuk a szükséges LEGO® alkatrészeket, a kicsiknek pedig Duplo elemeket. A játszóház mellet távirányítós autókat és vonatokat is kipróbálhatsz.

Élményprogramokon* is kipróbálhatod magad, ahol animátorok segítségével elkészítheted például a Mikulás kis segédjét, egy csodálatos rénszarvast.
Zsetonos élményprogramok:

  • rénszarvas építés
  • karácsonyfadísz építés
  • anya-lánya ékszerkészítés
  • *a zsetonos programok egyfajta kreatív építési élményprogramokat jelentenek, ahol az 1.500 Ft értékű zseton megvásárlásával a látogatók jogosultak egy általuk
  • kiválasztott programon részt venni. A megadott alkatrészek és útmutató alapján megépített díszeket-játékokat becsomagoljuk, és a lurkók már vihetik is haza emlékbe.

Mini kiállításunkon különféle világokba leshetsz be, kisboltunkban pedig apró meglepetéseket is vásárolhatsz, hogy az élmény folytatódjon otthon is!

A Téli kreatív világ és a LEGO® játszóház programjait a Kockajáték szervezi és biztosítja.


Adventi Vasútmodell Kiállítás
Ismét itt lesz kedvencünk, a vasútmodell kiállítás, hiszen ki ne szeretne képzeletben beszállni egy kis vonatba és végigutazni a majd’ 100 méter hosszú modul terepasztal mesés tájain? A terepasztalokon suhanó vasútmodellek egy egész termet töltenek meg, miközben liliputi tájakon zakatolnak végig.

Fotózkodás a Mikulással meseszép díszletek között
1 db elektronikus, nagy felbontású kép ára 900 Ft.

Az Adventi Mesehotelbe a Mikulás is beköltözik, ahol a gyerekek személyesen találkozhatnak vele, az ölébe ülhetnek, megráncigálhatják a szakállát, és emlékül közös fotót is készíttethetnek vele.


A Százéves Csodatorta - zenés mesejáték a 40 percben
Lipót, a főcukrász: Kerekes József, Jászai Mari-díjas művész
Zsuzsi, a cukrászlány: Fábián Nikolett
Ibi, a cukrásztanuló: Kozma Karola
Piri, a cukrásztanuló: Drahos Nina
Bendegúz: Kalmár Gery

A szálloda cukrászatában nagy a sürgés-forgás. A főcukrász és inasai azon tanakodnak hogy milyen legyen a Gellért Hotel 100. születésnapjára készítendő csodatorta. El is készítik a három emeletes ember méretű óriássüteményt. Senki sem tudja, hogy mi lehet a főcukrász meglepetése, amit a Mikulás jövetelével egybekötött századik születésnapi bulira tartogat. Látszólag minden simán megy, ám az éjszaka leple alatt Bendegúz a haszontalan krampusz különös mázzal önti le az álomszép édességet, melyet megkóstolva mindenki rossz gyerekké változik.
Az előadásból kiderül, hogyan sikerül mégis parádéssá a századik születésnappal egyekötött Mikulás jövetele, amiben népszerű karácsonyi dalok mellett helyet kapnak a Mary Poppins, a Muzsika hangja, és a Polár Expressz legcsodálatosabb fülbemászó dallamai is.

Mesejáték előadások*

december 8. szombat
11:00
15:30
december 9. vasárnap
11:00
14:00
15:30
A Gobelin Terem befogadóképessége miatt az előadásra a jegyek korlátozott számban kaphatók.

*A Százéves Csodatorta mesejáték csak Mesehotel belépővel együtt vehető igénybe!

Mesehotel belépő – Vasútmodell Kiállítás, Kütyümentes sárkánykuckó, Téli kreatív világ LEGO® játszóházzal
Gyerek: 1.500 Ft (3-14 éves korig)
Felnőtt: 1.800 Ft
Mesejáték belépő* – A Százéves Csodatorta
Gyerek: 1.000 Ft (3-14 éves korig)
Felnőtt: 1.200 Ft
*Kizárólag Mesehotel+Mesejáték kombinált belépővel együtt érvényes!

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy körültekintően válasszák ki a napot és a jegytípust, mert a jegyek megvásárlása után sajnos nem tudunk visszaváltást biztosítani.
Köszönjük, és jó szórakozást kívánunk az Adventi Mesehotelben!

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×