249 990 Ft/fő/7éj - Egy felejthetetlen hét Tenerifén
Érvényes: 2019.05.20 - 2019.05.27
Tickair Utazási Iroda
  • Magyarország, 7800 Siklós
    Petőfi u. 26.
  • +36 70 408 4004
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

 

Tenerife bővelkedik a látnivalókban, aki egyszer ellátogat ide, annak egy életre szóló nyaralásban lesz része, s szinte biztos, hogy visszatér még az “Örök tavasz szigetére”.

A hét tagból álló Kanári–szigetek legnagyobbja Tenerife, a magyar turisták kedvenc üdülőhelye. Az Örök Tavasz szigetén strandolhat a tengerparton, túrázhat a fenyőerdőkben, megnézheti a világ egyik legjobb állatkertjét, a Loro Parkot, részt vehet hagyományőrző ünnepeken, felfedezhet ritka növényeket, búvárkodhat a tengerben, megmászhatja a szurdokok szikláit, de akár táncolhat is valamelyik szórakozóhelyen. Itt mindenki megtalálhatja a kedvére való üdülési formát, kezdve a kis gyermekektől az idősebbekig. A Teide hófödte csúcsai és a nyaraló családok, a kopár sziklák és a tengerpartok melletti zöld övezetek kontrasztjai igazán lenyűgözőek!

A H10 Las Palmeras**** nagyon kedvező helyen, Tenerife déli részén a közkedvelt Playa de las Americas központjában néhány méterre az Atlanti-óceántól, egy hatalmas szubtrópusi kert közepén helyezkedik el. A belső hangulata ötvözi a modern és a hagyományos kanári motívumokat, így nagyon különleges, kellemes érzés tölt el minket. Az egész hotelt tisztaság, elegancia és hangulatos terek jellemzik. A szálloda közvetlen közelében üzletek, éttermek és bárok várják a vendégeket.

A kertekkel körülvett üdülőközponthoz 2 szabadtéri medence, 4 étterem - és teniszpályák is tartoznak.

A Gyerekek számára van egy játszóház, ahol megtalálhatják a számukra megfelelő szórakozást, vicces és kreatív feladatokat végezhetnek.


Az ajánlat tartalma:

- szállás 8 nap / 7 éjszakára
- repülőjegy, minden adóval és illetékkel
- transzfer a repülőtér és a hotel között, oda-vissza útra
- magyar asszisztencia
- félpanziós ellátás
- sokféle sportolási lehetőség
- esti show-műsorok

További információ és foglalható időpontok

Kérdése van? Visszahívjuk!×