19 EUR /fő - Vonattal az Arany Prágába már 19 €-tól!
Érvényes: 2020.06.08 - 2020.12.31
Wasteels Utazási Iroda
  • Magyarország, 1087 Budapest
    Kerepesi 2 - 6., Keleti pályaudvar, 9. vágány
  • +36 1 210 2802
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Aki nem vágyott még Prágába utazni, az gyorsan írja fel a bakancslistájára! Európa egyik legszebb gyöngyszeme a cseh főváros, amelyet sokféle néven ismernek: Arany Prága, Száztornyú Prága, a Tornyok Városa.

Prága az a város, amelyet nem lehet megunni, minden újabb és újabb látogatás tartogat felfedezni valót és izgalmakat – hát még egy első kirándulás!

Sült kolbászt enni a Vencel-téren, vagy ellátogatni a várhoz felkúszó kis utcák kézműves boltjaiba, ahol a Kisvakond ajándéktárgyai jól megfér Kafkáéi mellett, végigsétálni az Óvárosban vagy át a Károly-hídon, aranyport vásárolni az Aranyművesek utcájában, lenézni a szédítő mélységbe az Óratoronyoból, inni egy sört Švejk törzshelyén  – soroljuk még? Legalább száz érvet tudunk mondani, miért kell Prágába ellátogatni! Ezek közül most elégedjünk meg ezzel a néhánnyal, hiszen ez is elég csábító! 

Budapestről Prága alig 7 óra alatt érhető el vonattal – kényelmes utazásunk végén szinte a város szívébe érkezünk!

Közvetlen vonatok menetrendje: A vonatok prágai érkezési és indulási helye a belvárosban fekvő főpályaudvar (Hlavní nadraží), ahonnan a város számos pontjára könnyedén és gyorsan eljuthatunk metróval vagy villamossal – de a Vencel tér és környéke gyalogosan, kényelmes tempóban sem esik egy 10 perces sétánál távolabb.
Valamennyi nappali vonaton választhat az 1. és 2. osztályú kocsik közt, az éjszakai vonatokon pedig fekvőhelyes és hálókocsi is igénybe vehető.

 

Árak

SparDay jegy a Metropolitan és a Hungária EuroCity vonatokra váltható Budapestről, irányonként az alábbi árakon.

Budapest – Prága egy útra 2. osztályon 19 €-tól, 1. osztályon 35 €-tól 

SparNight jegy a Metropol EuroNightra váltható Budapestről, irányonként a következő árakon:

Fekvőhelyes kocsiHálókocsiDeLuxe hálókocsi
6 ágyas fülke4 ágyas fülke3 ágyas fülke (triple)2 ágyas fülke (double)1 ágyas fülke (single)3 ágyas fülke (triple)2 ágyas fülke (double)1 ágyas fülke (single)
29 €-tól 39 €-tól 49 €-tól 59 €-tól 99 €-tól 69 € 79 € 119 €

 

Az ajánlat további részleteiért látogasson el honlapunkra!

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×