1 500 Ft-tól - Francia ízek a patinás Párizs Kertjében
Érvényes: 2018.10.29 - 2019.10.31
Pavillon de Paris: Francia Étterem
  • Magyarország, 1011 Budapest
    Fő utca 20.
  • +36 20 509 3430
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Pavillon de Paris, azaz Párizs Kertjét Rodolphe Rodet és Jean-Claude Fédou álmodta meg, ahol izgalmas francia fogásokkal várják az ínyenceket. A konyhából kikerülő étkekért Szabó Ferenc séf felel, aki különleges menüket alakított ki a francia gasztronómia jegyében. Így találunk az étlapon textúra és ízek, gourmet, felfedezés, illetve vegetáriánus névre keresztelt menüket. A gyönyörűen kialakított belső tér és a külső terasz pedig csak fokozza az élményt.

 

Étlap / Menu

< Levesek, előételek / Soups, starters >

Homárkrémleves, ráktatár / Lobster cream soup, shrimp tartar: 3100 Ft
Gyömbéres sütőtökkrémleves, mézes gesztenye / Pumpkin cream soup, ginger, chestnut and honey: 1900 Ft
Kacsa consommé, fürjtojás, bébi répa, üvegtészta / Duck consommé, quail egg, baby carrot, rice noodles: 1900 Ft

Libamáj torchon, körte chips, birsalma / Goose liver torchon, pear chips, quince: 3500 Ft
Burgundi csiga zöldfűszeres vajban / Bourgogne snails in green herbs butter: 2900 Ft
Francia marhatatár, saláta / French beef tartare, salad: 2900 Ft
Lágy kecskesajt, zöldalmás céklasaláta / Soft Goat cheese, beetroot and green apple salad: 2900 Ft

< Főételek / Main dishes >

Csirkemell supreme, cékla rizottó / Chicken breast supreme, beetroot risotto: 3900 Ft
Tonhal, cukorborsó, endívia, szójabab csíra / Tuna, sugar pea, endive, soy bean sprouts: 5900 Ft
Egészben sült Branzino, bébi paraj, mangó / Whole baked Sea bass, baby spinach, mango: 5900 Ft
Libamáj steak, szőlőlekvár, édesburgonya / Goose liver steak, grape jam, sweet potato: 7400 Ft
Pecsenye kacsamell, paleo lepény, aszalt meggy / Duck breast, paleo roundel, dried sour cherry: 4900 Ft
Szezámos bundában sült fürj, lágy polenta, karfiol / Fried Quail in sesame seed coated, soft polenta, cauliflower: 4900 Ft
Báránygerinc, füge, habosított burgonya / Boneless lamb tenderloin, fig, mashed potato: 7500 Ft
Érlelt Angus hátszín, burgonya espuma, bok choy / Mature  Angus sirloin, potato espuma, bok choy: 7900 Ft

< Desszertek / Dessert >

Créme brulée: 1500 Ft
Karibi csokoládé ganache, fehércsokoládé mousse / Caribbean chocolate ganache, white chocolate mousse: 1900 Ft

< Sajt /Cheeses >

Francia sajtválogatás, bogyós gyümölcs, akácméz / French cheese selection, berries, acacia honey: 3200 Ft

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolnak fel / 12% service fee is added to the total amount

 

Nyitvatartás: Hétfő-szombat/Monday-Saturday:

12:00-23:00

Hasonló ajánlatok
Hungary Card

Nagy Fa-Tál Konyhája

2 350 Ft-tól
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×