168 990 Ft-tól/fő/7 éj - Családbarát Tenerife-i álomutazás, kedvezményes áron
Érvényes: 2018.12.11 - 2018.12.18
Tickair Utazási Iroda
  • Magyarország, 7800 Siklós
    Petőfi u. 26.
  • +36 70 408 4004
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Foglalja le már most 2019-es nyaralását, hogy a legkedvezőbb árakon kaphassa meg álomutazását! Válassza a tengerpartot, válassza Tenerifét, válassza a családbarát GF Fanabe**** hotelkomplexumot!

A hét tagból álló Kanári-szigetek legnagyobbja Tenerife, a magyar turisták kedvenc üdülőhelye. Az Örök Tavasz szigetén strandolhat a tengerparton, túrázhat a fenyőerdőkben, megnézheti a világ egyik legjobb állatkertjét, a Loro Parkot, részt vehet hagyományőrző ünnepeken, felfedezhet ritka növényeket, búvárkodhat a tengerben, megmászhatja a szurdokok szikláit, de akár táncolhat is valamelyik szórakozóhelyen. Itt mindenki megtalálhatja a kedvére való üdülési formát, kezdve a kis gyermekektől az idősebbekig. A Teide hófödte csúcsai és a nyaraló családok, a kopár sziklák és a tengerpartok melletti zöld övezetek kontrasztjai igazán lenyűgözőek!

Kiknek ajánljuk?

- akik szeretnek egy napon belül megmászni egy hófödte hegycsúcsot, valamint fürdeni az óceánban
- akiket vonzanak a Siam Park lélegzetelállító csúszdái
- akik szeretik a nyüzsgő sétálóutcákat
- akik nem riadnak meg a tömegturizmus negatív mellékhatásaitól
. akik szeretik a remekül kiépített strandokat


A GF Fanabe**** hotel a Fanabe strandtól csupán 400 méterre található, az óceán mellett, így két perc alatt máris a parton lehetünk. A közelben számos étterem, kávézó és bolt található, a reptér pedig 20 perces autóútra van. Az elegáns komplexum terei és szobái letisztultak, kellemes hangulatot árasztanak. A hotel nagyon gyerekbarát, egy szuper játszótér, gyerek klub, egy csúszdával rendelkező gyermekmedence, valamint egy külön svédasztal várja a gyermekeket. 

Ellátás: reggeli, félpanzió, teljes ellátás és All Inclusive ellátás igényelhető. Az étkezésekre a fő étteremben kerül sor, mely elegáns, tiszta, kellemes hangulatú. A bőséges svédasztalról kedvünkre válogathatunk a helyi és nemzetközi ételekből. A gyermekek a részükre külön felállított svédasztalról is válogathatnak. A medence melletti és a belső bárokban könnyű snack-et, koktélokat, frissítőket fogyaszthatunk, melyek az All Inclusive vendégek számára ingyenesek.

Szórakozás: nap közben a medence mellett, valamint az este folyamán a hotel más egységeiben az animátorok különböző programokról gondoskodnak.

Medencék: 4 medencéje van a hotelnek, melyből egy a tetőn található. A lenti nagy medencét 23-24 fokosra fűtik, mindemellett további két kisebb medence van még. A gyermekek számára egy kis csúszda is tartozik a pancsolójukhoz. A medencék és környezetük nagyon szép.
A komplexumban van egy nudisták számára elkülönített rész is.

Wellness: masszázsszolgáltatás, szauna, jacuzzi, gőzfürdő várja a felfrissülni vágyó vendégeket, ezeket a lehetőségeket díj ellenében vehetjük igénybe.

Gyerekek: a gyerekek számára egy nagyon jó játszótér áll rendelkezésre, valamint a gyerekmedencénél van egy kis csúszda is. Ezen kívül egy Kids Club is biztosítja, hogy ne unatkozzanak, itt vicces és kreatív feladatokat oldhatnak meg.
Az étteremben a gyermekek részére külön svédasztal van felállítva.


 

Az ár tartalmazza:

- Repülőjegyet, közvetlen járattal Bécsből
- Minden adót és illetéket
- Kézitáska szállítását (40x30x20 cm)
- Szállást 7 éjszakára
- Transzfert oda-vissza
- Magyar asszisztenciát
- Félpanzió

Az utazás időpontja: 2018.12.11. - 18.

Részvételi díj: 168 990 Ft/fő/7 éj

 

További részletek, időpontok és foglalás >

 

 

Hasonló ajánlatok
Gödöllői Királyi Kastély

Az itáliai barokk remekei az Gödöllői Királyi Kastélyban

8 000 Ft-tól/fő
Gödöllői Királyi Kastély

Európai Történeti Kertek Napja – 2024. április 26.

1 000 Ft-tól/fő
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×