50 000 Ft-tól/család/2éj - Téli álom ajánlat a Várgesztesi Villaparkban 25% kedvezménnyel
Érvényes: 2019.01.01 - 2019.01.31
Villapark Várgesztes
  • Magyarország, 2824 Várgesztes, Villapark 201/25.
    NTAK: UD19014948
  • +36 34 494 494
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Januárban végre minden elcsendesül, vége az ünnepi felhajtásnak és a decemberi rohanásnak, itt az idő egy feltöltődést segítő családi pihenésnek!

Látogassanak el a Vértes szívében elhelyezkedő Várgesztesi Villaparkba, ahol gyönyörű erdőkkel szegélyezve várja Önöket a csend és nyugalom, a Villaparkon belül pedig játék és kikapcsolódás!


 

A "Téli álom" ajánlat minden évben a januári hónapra vonatkozik és 25%-os kedvezményt biztosít. Nevét onnan kapta, hogy a Villaparkban ez idő tájt részlegesen téli álomba szenderül és szolgáltatásainkból a wellness szolgáltatások szünetelnek az éves karbantartási munkálatok miatt (élményfürdő, masszázs, szauna). Minden más szolgáltatás viszont rendelkezésre áll, a korábbi évektől eltérően most az étterem is! Mindezeken felül, hogy a wellness élmény se maradjon ki, a közeli tatabányai Gyémánt Fürdőbe kínálunk egyedi 25%-os belépőjegyeket.

Tipp: AQUA Plus villáinkba érdemes ilyenkor igazán jönni, melynek 22m2-es saját beltéri medencéje és saját szaunája teljesen priváttá teszi a wellness-szolgáltatásokat.
Az igazán szép környezet még arcpirosító időben is hív egy átmozgató erdei kiránduláshoz a szomszédos Zsigmond-kő kilátóhoz vagy meredek sziklamászófalhoz, de pihentető sétára is van lehetőség a halas tó körül vagy a közeli középkori Gesztesi várhoz. A játszóházban ez időtájt a hatalmas játszólabirintusban szaladgálhatnak a fürgelábúak.

A csomag ára: 50 000 Ft-tól /család* /3 nap/2 éj

*A „család” 2 felnőttet és akár 4 gyermeket jelent 14,99 év alatti korral, a szülőkkel egy házban elszállásolva, Komfort apartmanházban. Az AQUA Plus ház ára magasabb a Komfort házénál.

Térítésmentes szolgáltatások: Bababarát házak (korlátozott számban), Játszóház, Játszóterek, Homokos és füves focipálya, Strandröplabda pálya, Tornaterem (pingpong, bordásfal), WIFI, Térítésmentes parkolás

A szállásdíj vendégenként 1 garnitúra ágyneműt és törölközőt, fürdőlepedőt, valamint a végtakarítás díját is tartalmazza.

A fenti árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. Mértéke: 18 éves kor felett 450 Ft/fő/éj.
Villáink 4 kétágyas hálószobával rendelkeznek, villánként legfeljebb 2 pótágy/gyerekágy elhelyezésére van lehetőség.
Érkezés 15.00 órától, távozás 10.00 óráig, de lehetőség van "Korai check-in" illetve "Késői check-out"-ra térítés ellenében.

 

További részletek és foglalás >

Hasonló ajánlatok
Hotel Délibáb**** Hajdúszoboszló

Délibáb LADIES NIGHTS

40 000 Ft-tól/fő/éjszaka
Hotel Helikon****superior

Aktív balatoni pihenés Keszthelyen

Ingyenes
Hotel Helikon****superior

Élmény és pihenés a Hotel Helikonban

Ingyenes
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×