8 490 Ft-tól/fő - Márton napi AFTER PARTY a Gellért Szállóban
Érvényes: 2018.11.09 - 2018.11.10
Danubius Hotel Gellért
  • Magyarország, 1111 Budapest
    Szent Gellért tér 1.
  • +361 889 5500
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A Márton napi after party este 10 után kezdődik a Szt. Gellért Gyógyfürdő csodálatos csarnokában, ahol a gasztro kiállítók és a DiVino Borbár mellett éjfélig a zene lesz a főszereplő.

Program:

november 09. péntek 22:00

Anna and the Barbies koncert

Több mint egy évtizednyi hamisítatlan rock’n’roll menetelés után az undergound szcéna kiskocsmáiból, klubjaiból a Budapesten őshonos Anna and the Barbiest rendkívüli színpadokra emelte a már szinte családdá vált rajongói közönsége. Ennek fejében a zenekar mindenét odaadva hal meg estéről estére a színpadon.Időközben az 5 tagú zenekar Pásztor Anna – ének, Pásztor Sámuel – zene, ének , Hernádi Dávid – basszusgitár, Vághy Tamás – billentyű, Bubnó Márton – dobok szétválaszthatatlan egységgé kovácsolódott, a nyers rockban, zeneiségében is otthonra talált. Kendőzetlenül őszinte és lélekemelően is életigenlő szövegvilágukat üvöltő Marshall erősítők tették indokolttáa fesztiválok nagyszínpadjain. A kultzenekar pszichedelikus színpadi látványvilága összetéveszthetetlenül egyedivé tette őket a magyar zenei életben.

november 10. szombat 22:00

Maszkura és a Tücsökraj koncert

A 2007-ben alakult Maszkura és a Tücsökraj az újkori magyar dalszerző zenekarok egyik kimagasló művészi színvonalon zenélő bandája, mely folyamatos sikerrel koncertezik a hazai klubokban és fesztiválokon.Az erdélyi származású, cilinderes Maszkura egyedi megjelenése és zenei világa adja meg a csapat jellegzetes stílusát.Az önkifejező szövegeihez tökéletes zenei alapot biztosító zenekarral közösen alkotják a dalokat.Legkedveltebb felvételeik - Pesti nők, Tiszta gyümölcs, Lady Maga! - folyamatosan jelen vannak az országos és a helyi rádióállomások műsorán, és több válogatáslemezre is felkerültek.

A Szt Gellért Fürdő lenyűgöző és megunhatatlan. A VII. Márton napi Borfesztivál egyik különlegessége, hogy az after party helyszíne a 600 m2-es, színes üvegtetővel fedett központi csarnok lesz.

Hasonló ajánlatok
Gödöllői Királyi Kastély

Az itáliai barokk remekei az Gödöllői Királyi Kastélyban

8 000 Ft-tól/fő
Gödöllői Királyi Kastély

Európai Történeti Kertek Napja – 2024. április 26.

1 000 Ft-tól/fő
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×