4 490 Ft-tól/fő - Centenáriumi Márton napi Borfesztivál a Gellértben
Érvényes: 2018.11.08 - 2018.11.11
Danubius Hotel Gellért
  • Magyarország, 1111 Budapest
    Szent Gellért tér 1.
  • +361 889 5500
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Centenáriumi Márton napi Borfesztivált tartanak november 8. és 11. között a Danubius Hotel Gellértben.

Minden bizonnyal ez az ősz és a főváros legizgalmasabb Márton napi programja, amely méltón tiszteleg az idén 100. szülinapját ünneplő, ikonikus szálloda előtt.

A közkedvelt és izgalmas borünnep élettel tölti meg a történelmi színfalakat, és a fesztiválozók a kiváló borok korlátlan kóstolása mellett élvezhetik a lélegzetelállító helyszíneket, mintegy 3000 m2-en.

A nyolcadik Márton napi Borfesztivál gasztro-programjai is a Gellért századik évfordulóját idézik: Száz év vagány butik sörfesztivállal indul a nulladik nap, ahol válogatott sörökkel alapozhatunk a borfesztiválra. A Százszorséf lakosztályétteremben ismét Michelin-csillagos séf készíti a prémium kategóriás menüt. A Százszázalék borvacsora séfjei kreativitásukkal és a fogásokhoz illő borokkal ünneplik a Gellért évszázados vendéglátását, és a Száz liba egy sorban Márton napi Sunday brunch felvonultatja a legkedveltebb libaételeket.

A híres szálloda összes termében itt lesznek ismét Magyarország legkiválóbb borászatai, korlátlanul kóstolhatunk több száz féle bort és minőségi pálinkát. Lesz libastand, Budapest válogatott gasztro helyei, és kúl koncertek a Gellért Fürdőcsarnokban.

Magyarország legkiválóbb borászatait 2018-ban szakmai partnerünk a Winelovers válogatja.
100 kiállító borászattal ünnepli a Márton napot az idén 100 éves Danubius Hotel Gellért. A november 8-11. között megrendezésre kerülő VIII. Márton napi Borfesztiválon 11-11 borvidék egyenletesen elosztva mutatkozik be pénteken illetve szombaton. Így gyakorlatilag két különböző „borfesztiválon” vehet részt patinás szállodánk falai között az, aki mindkét napra vált belépőt.
A korlátlan bor- és pálinkakóstolás 17 órától 22 óráig tart. Este 10 után, az After Party alatt az ország egyik legfelkapottabb helye, a DiVino BorBár várja a vendégeket. 

Borászatok listája >

Jegyárak: 4 490 Ft-tól/fő

 

Hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×