29 EUR /fő - Utazás vonattal Németországban, egymást érő metropoliszok nyomában
Érvényes: 2018.01.02 - 2019.09.21
Wasteels Utazási Iroda
  • Magyarország, 1087 Budapest
    Kerepesi 2 - 6., Keleti pályaudvar, 9. vágány
  • +36 1 210 2802
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Fantasztikus természeti kincsek és hatalmas metropoliszok tárulnak az ember szeme elé, ha Németországba látogat!

Minimalizálja az utazással járó stresszt, válassza a kényelmes, gyors és kedvezményes árú vonatot!

A Majna menti Frankfurt egyszerre tekint a múltba, Goethe szülővárosaként, a nagy költő korát a Römer környékén egyre nagyobb számban újjászülető favázas házakkal, és az Ebbelwei-viertel almabor-kiméréseivel – ahol a mai napig mázas korsókból tölthetjük metszett poharakba a frissítő nedűt – s nyit ablakot a jövőre a Németországban egyedülálló felhőkarcolókkal, s New York-hoz hasonlóan „Mainhattan” toronyházaiban is komoly pénzügyi élet zajlik.

A világvárosi nyüzsgés helyett azonban a vonatokkal továbbutazva pár órán belül megérkezhetünk a Rajna-völgy váraihoz és szőlőskertjeihez. Ennek kapuja Koblenz, ahol Luxemburg irányába is átszállhatunk. De leszállhatunk Gutenberg városában, Mainzban, vagy Beethoven szülőházának és a legújabb kori német történelem politikai színpadának otthont adó Bonnban. A nemcsak a Dóm miatt megtekintésre érdemes Kölnből, vagy az európai divat illetve japán lakosság egyik fő metropoliszából Düsseldorfból könnyen felkereshető Aachen, a Ruhr-vidék kultúrközponttá átalakított bányái, vagy éppen Belgium és Hollandia is.


 

Menetrend

Budapestről Frankfurtba, Kölnbe és Düsseldorfba legegyszerűbben és a legkedvezőbb áron bécsi átszállással lehet eljutni, éjszaka.

Árak:

 
  SparSchiene Globáldíjas menetjegyek felnőtteknek Globáldíjas menetjegyek gyermekeknek Globáldíjas menetjegyek törzsutas kártyák tulajdonsainak Felárak bérletekhez
Fekvőhelyes kocsi 6 ágyas fülkében 49 €-tól 119 € 30 € 94 € 34 €
4 ágyas fülkében 59 €-tól 129 € 40 € 104 € 44 €
Hálókocsi 3 ágyas fülkében (Triple) 69 €-tól 139 € 50 € 114 € 54 €
2 ágyas fülkében (Double) 89 €-tól 159 € 70 € 134 € 74 €
1 ágyas fülkében (Single) 129 €-tól 199 € 174 € 114 €
DeLuxe hálókocsi
(hálófülke saját zuhanyzóval és WC-vel)
3 ágyas fülkében (Triple) 99 €-tól 159 € 70 € 134 € 74 €
2 ágyas fülkében (Double) 119 €-tól 179 € 90 € 154 € 94 €
1 ágyas fülkében (Single) 159 €-tól 219 € 194 € 129 €

 

SparSchiene: korlátozott számban, kizárólag adott napra és vonatra váltható menetjegyek, amelyek a helybiztosítást is tartalmazzák. Ezek árából további kedvezmény nem adható. Cseréjük és visszatérítésük nem lehetséges.

Globáldíjas menetjegyek (felnőtt, gyermek): szintén adott napra és vonatra szólnak, de cserélhetők és visszatéríthetők, és bármeddig elérhetők, amíg szabad hely van a vonaton. A gyermekkedvezményt az éjszakai vonaton 15 éven aluliak vehetik igénybe, míg a csatlakozó jegy esetében a korhatár 14 év. A jegy a helybiztosítást is tartalmazza.

Globáldíjas menetjegyek törzsutas kártyák tulajdonsainak: az ÖBB Vorteilscard, ÖBB Österreichcard, ÖBB Businesscard vagy DB Bahncard tulajdonosai válthatják meg.

Felárak bérletekhez: az Interrail vagy Eurail bérlettel, illetve szabadidős FIP szabadjeggyel rendelkezők részére. A felár a helybiztosítást is tartalmazza.

Kedvezményes csatlakozó menetjegyek
A fenti jegyek mellé kedvezményes csatlakozó menetjegyek vásárolhatók. Ezek bármelyik Budapest – Bécs, illetve Bécs – Budapest között közlekedő közvetlen vonatra érvényesek. A csatlakozó menetjegyek helybiztosítást nem tartalmaznak, áruk az éjszakai vonatra váltott menetjegy típusától függően az alábbiak szerint alakul.

 

 

További részletek, menetrendek és foglalás >

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×