1 790 Ft/fő - Bűvös erdő - Boszorkányos küldetés a Vajdahunyadvárban, nem csak gyerekeknek!
Érvényes: 2018.09.22 - 2018.11.04
F.Exhibition
  • Magyarország, 1146 Budapest
    Vajdahunyadvár
  • +36 1 422 0765
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

BŰVÖS ERDŐ címmel indul kiállítás és játék a budapesti Vajdahunyadvárban szeptember 22-én. Az új őszi program egy képzeletbeli erdei utazásra, bűvös küldetésre hív. A mesebeli kaland során a látogatók megismerhetik a rejtelmes rengeteget, miközben megtévesztő feladványok, játékos fejtörők és megbűvölt erdőlakók teszik próbára bátorságukat, ügyességüket és érzékeiket.

 

Időtartam: 2018. szeptember 22. – november 4.

Helyszín: VAJDAHUNYADVÁR, Városliget

Nyitvatartás: H zárva, K–V 10–17 óráig

Korosztályi ajánlás: 4–99

Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, 7 év alatti gyermekek szülői segítséggel tudják végigjátszani a játékot. A kiállítás és játék bejárása min. 1-1,5 órát vesz igénybe.

Belépőjegyárak: felnőtt 1750 Ft, gyermek (3–14 éves korig), nyugdíjas (62 éves kortól) és pedagógus (pedagógusigazolvánnyal rendelkező) 1550 Ft, csoportos (minimum 10 fős óvodai és iskolai csoport) hétköznap 1190 Ft, családi (2 felnőtt és 2-3 gyermek) 5950 Ft


A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, elvarázsolt erdőbe érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve izgalmas kaland részesei lehetnek. A lombok méregzöldjében kísérteties árnyak cikáznak, az erdei manók elhagyatott házai közt hűvös szél susog. Mohos tölgyfák strázsálnak hangtalan, baljós harmat szitál, a Boszorkányvár komor tornyából varázsfőzet kesernyés illata száll.
Vajon miféle küldetés vár? Ártó bűbáj vagy mesés varázslat lakozik a fák rejtekén? Aki vállalja a küldetést, felfedezheti a bűvös erdő titokzatos birodalmát, de vigyázat, az utazás meglepő kalandokat tartogat! 

Az erdei manók ősi otthonát, a bűvös erdőt egy bajkeverő Boszorkány tartja uralma alatt. A résztvevők küldetése, hogy az akadályokat legyőzve túljárjanak a nagyravágyó banya eszén. Aki megfosztja őt összes varázsfőzetétől és repülő boszorkányseprűjétől, kiérdemli a bátraknak járó jutalmat és a manók elismerését. A féltve őrzött varázseszközökhöz azonban mágikus megtévesztéseken, furfangos talányokon és izgalmas próbatételeken át vezet az út.
Óriásgombák közt barangolva a látogatók találkozhatnak egy behemót hídfoglalóval, egy titokzatos ladikossal, egy fullánkos szobrászmesterrel és az erdők-mezők számos különleges lakójával.
A kiállítás és játék során a résztvevők kideríthetik, hogy képesek-e ellenállni az erdei varázsétkeknek, kifog-e rajtuk egy láthatatlan erdőlakó, vajon beleesnek-e az illatcsapdába, és meg tudják-e fejteni a Boszorkányvár végső rejtélyét, mely végleg kiseprűzi a betolakodót az erdőből. Az illúziók és megtévesztések leleplezéséhez jó orra, éles szemre és biztos fülre is szükségük lesz. Ám ha minden akadályt sikerrel vesznek, a jutalom sem marad el!

A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása megtekinthető.

Bővebb információ: 06 1 422 0765 (keddtől vasárnapig) vagy f.exhibition.info@gmail.com

ÓVODAI ÉS ISKOLAI CSOPORTOK FOGADÁSA ELŐZETES BEJELENTKEZÉSSEL! Csoportok bejelentkezése és információ: 06 1 422 0765 (keddtől vasárnapig, 10–17 óráig) Felhívjuk a pedagógusok figyelmét, hogy az őszi szünet alatt és ünnepnapokon nem fogadunk csoportokat. Óvodai és iskolai csoportok látogatása esetén 10 főnként 1 fő kísérő pedagógus belépése díjtalan.

Nyitási kedvezmény: az óvodai és iskolai csoportok a kiállítást szeptember 25-től 28-ig, hétköznapokon 990 Ft / fő kedvezményes áron tudják megtekinteni.

Elérhetőség és további részletek >

Kérdése van? Visszahívjuk!×